TOS Lifestyle

Nový biznis známej Slovenky: TAKÚTO sumu zaplatíte za lístok na stretnutie s Lelou!

Nezaspieva vám, nezahrá divadlo a ani nič podobné. Napriek tomu chce známa Slovenka zarábať na podujatiach, kde ju ľudia môžu osobne stretnúť.

Ilustračný obrázok k článku Nový biznis známej Slovenky: TAKÚTO sumu zaplatíte za lístok na stretnutie s Lelou!
Zdroj: Instagram.com/lela_ceterova_official

„Keď má niekto rád speváka, ide na koncert, keď herca, ide na predstavenie. Keď má niekto rád mňa, môže teraz prísť za mnou,“ vysvetlila pre Blesk.cz svoj nový podnikateľský plán slovenská influencerka Lela Vémola (34), manželka známeho českého MMA bojovníka Karlosa Vémolu.

Nestíha odpisovať

Známa je aj samotná Lela, veď len na Instagrame ju sleduje vyše 360-tisíc ľudí. „Stále mi píšu ohľadom nejakých rád, či už ide o vzhľad, oblečenie, deti, varenie, čokoľvek. Lenže ja pri dvoch malých deťoch nestíham odpisovať, som normálna ženská ako ony,“ uviedla ďalej s tým, že ju neustále niekto žiada o spoločné foto.

Práve preto vymyslela nový biznis plán a tým je séria podujatí resp. stretnutí s názvom Lela Brunch, kam za ňou môžu ľudia doraziť, vyfotiť sa s ňou a osobne porozprávať.

Jedna vstupenka na takéto tri a pol hodinové podujatie stojí 4 990 českých korún, čo je v prepočte aktuálne zhruba 200 eur. V cene je zahrnuté pitie, jedlo, fotokútik, tombola či foto a video na pamiatku.

V Česku aj na Slovensku

Špeciálne stretnutie má Lela Vémola naplánované v niekoľkých mestách v Česku aj na Slovensku. Už druhého decembra je na programe Praha a neskôr aj Brno, Plzeň, Teplice, Nitra a ďalšie mestá.

Okrem Lely bude prítomný aj jej tím, vrátane stylistky, vizážistky, kaderníčky, špecialistky na riasy a obočie či fotografa, ktorý zabezpečí profesionálne spoločné fotografie.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM