Zo zahraničia

OHAVNÝ prípad u našich susedov: Žena novorodenca zaživa POCHOVALA v kvetináči!

Češka hneď po pôrode pochovala novorodenca do kvetináča a zasypala ho hlinou. Pred súdom povedala, že chcela zachrániť svoj vzťah s partnerom.

Ilustračný obrázok k článku OHAVNÝ prípad u našich susedov: Žena novorodenca zaživa POCHOVALA v kvetináči!
Zdroj: Facebook.com/Policie České republiky

Krajský súd v Prahe poslala na 19 rokov do väzenia 36-ročnú ženu. Tá po utajovanom tehotenstve porodila v pivnici zdravého chlapčeka.

Horor v pivnici

„Žena porodila vlani tesne pred Vianocami v pivničnej kóji domu v Neratoviciach, kde bývala s partnerom a svojimi dvoma deťmi. Bezprostredne po pôrode začala chlapčeka dusiť a ešte zaživa ho napchala do kvetináča so zeminou, čím ho v podstatne polámala,“ opisuje nechutné detaily prípadu portál novinky.cz.

Pred súdom mala žena priznať, že telíčko hlinou aj zakryla, aby ho schovala. Na všetko si vraj ale úplne nepamätá. Podľa portálu však zvládla podrobne popísať, čo pôrodu predchádzalo a čo nasledovalo.

Prečítajte si tiež

Telíčko priniesla policajtom

Obžalovaná podľa súdu jednala cielene, racionálne, logicky a s rozmyslom. „Žena sa išla po čine umyť, potom sa pre telíčko vrátila a dala ho do tašky, ktorú položila v spálni na skriňu. Keď na Štedrý deň prišiel jej partner domov, žena sa mu so všetkým zdôverila. Na ďalší deň odniesla telíčko na miestne policajné oddelenie,“ píše portál novinky.cz.

Žena mala svoje tehotenstvo tajiť. Nárast váhy vysvetľovala zdravotnými problémami. Ako dôvod svojho činu uviedla, že nechcela prísť o partnera a bála sa, že by novorodenec mohol ohroziť jej budúci vzťah.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM