Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Opitá jazda so zdrogovanou kamarátkou? Rašiho asistent vytiahol na Milanovú poriadnu ŠPINU!

S tajomstvom, že sadla za volant opitá, sa mala ministerka priateľsky zveriť exsiskárovi Petrovi Tóthovi.

Ilustračný obrázok k článku Opitá jazda so zdrogovanou kamarátkou? Rašiho asistent vytiahol na Milanovú poriadnu ŠPINU!
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Len nedávno Slovenskom prehrmela správa o niekdajšej spolupráci súčasnej ministerky kultúry Natálie Milanovej (OĽANO) a pravej ruky Mariana Kočnera Petra Tótha.

Novinári sa dostali k údajným mailom, ktoré si vraj v rokoch 2012 až 2016 posielali. Bývalý „siskár“ mal Milanovej intenzívne pomáhať v politickej kariére a radiť v otázkach vstupu do parlamentu.

Ďalší škandál?

Zdá sa, že na ministerku sa teraz valí ďalší škandál. Vody tentoraz rozvíril asistent Richarda Rašiho (HLAS-SD) Martin Dorčák. Vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, obvinil ministerku kultúry Natáliu Milanovú z jazdy pod vplyvom alkoholu.

Dorčákovi sa údajne dostala do rúk mailová komunikácia medzi ministerkou Milanovou a Petrom Tóthom, v ktorej sa mu priznáva, že si po poháriku sadla za volant.

„Okrem ich súkromných, a musím povedať, že celkom pikantných rozhovorov, je tam aj niekoľko problematických momentov,“ hovorí Dorčák o údajnej komunikácii.

Celá ja, napísala vraj ministerka

„Pani ministerka Natália Milanová sa svojmu tútorovi Petrovi Tóthovi priznala, že šoférovala opitá, keď išla pre kamarátku, ktorá sa zdrogovala z marihuanových koláčikov,“ tvrdí Dorčák.

Ten z komunikácie aj citoval a ministerka v nej mala uviesť doslova toto: „Nuž, tak som sadla za volant, odviezla ju domov a pekne uložila do postele. Hnevám sa na seba, lebo ako som ti písala, nepila som večerom len vodičku. Celá ja.“

Dorčák vyzval Milanovú, aby sa občanom Slovenska ospravedlnila a vzdala sa všetkých verejných funkcií.

So žiadosťou o stanovisko sme oslovili aj Ministerstvo kultúry SR, do termínu uzávierky sme odpoveď nedostali.

Zostaňte v obraze! Ďalšie aktuálne správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM