TOS Lifestyle

Optická ilúzia odhalí, či ste dobrodružný typ alebo túžite po stabilite: Čo vidíte na obrázku?

Potrebujete vo svojom živote dobrodružstvo alebo skôr stabilitu? Jeden obrázok a jeden pohľad naň vám napovie, aký ste typ.

Ilustračný obrázok k článku Optická ilúzia odhalí, či ste dobrodružný typ alebo túžite po stabilite: Čo vidíte na obrázku?
Zdroj: TikTok.com/mia_yilin , Unsplash.com

Táto optická ilúzia nie je úplnou novinkou, no po tom, čo o nej natočila a zdieľala video populárna tvorkyňa obsahu na TikToku Mia Yilin s vyše 450-tisíc sledovateľmi, začala sa v online svete vo veľkom šíriť.

Rýchly test vám môže našepkať, či potrebujete k svojmu životu dobrodružstvo a vzrušenie z nového alebo ste typ preferujúci stabilitu a rutinu.

Článok pokračuje pod obrázkom.

Žena v šatách?

Na obrázku môžete vidieť tvár, ale aj ženu v šatách. Podľa toho, čo zbadáte ako prvé, tento test určí, aký ste typ.

„Ak ste najprv uvideli dámu v šatách, ste dobrodružná duša. Máte radi vzrušenie a radi skúšate nové veci. Rutina vás nudí a často sa pristihnete, že hľadáte nové skúsenosti, aby ste si udržali váš život zaujímavý,“ vysvetľuje Mia.

Alebo tvár?

A čo ak ste ako prvé uvideli tvár? „Potom si ceníte stabilitu. V rutine nachádzate pohodlie a radšej sa držíte toho, čo viete. Radi si vytvárate zoznamy a rozčúli vás, keď vám niekto alebo niečo naruší plány.“

Aj keď tento test osobnosti treba bez ďalšieho kontextu brať predovšetkým ako zábavu, zaujímavosťou je, že pod videom sa objavilo pomerne veľa komentárov potvrdzujúcich jeho presnosť.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM