TOS Ona

Každý deň minie okolo 15-TISÍC eur! Toto je život manželky dubajského multimilionára

Mala sen stať sa lekárkou, kvôli vzťahu odišla zo školy. 23-ročná Linda prehovorila o "ťažkom" živote manželky multimilionára z Dubaja.

Ilustračný obrázok k článku Každý deň minie okolo 15-TISÍC eur! Toto je život manželky dubajského multimilionára
Zdroj: Instagram.com/lionlindaa

23-ročná Linda Andrade sa vo veku 19 rokov vydala za dubajského multimilionára. Na sociálnej platforme TikTok dáva nahliadnuť do svojho luxusného života, ktorý zahŕňa nakupovanie, stravovanie v drahých reštauráciách a starostlivosť o svojho manžela.

Tvrdí napríklad, že denne minie približne 16-tisíc dolárov a niekedy aj viac.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Toto ju trápi

Sťažuje sa na neustály strach z toho, že by ich mohli okradnúť, unavuje ju cestovanie a stresuje ju aj to, že je jej manžel lákadlom pre mnohé iné ženy.

Utrpením je pre ňu aj stravovanie v najdrahších reštauráciách, pretože podávajú podľa nej malé porcie a každé jedlo je skôr šou.

Priznala, že nemá predstavu o živote „obyčajných ľudí“, nikdy neplatila účty a nevie, ako sa to robí.

Poznamenáva, že vôbec nie je lenivá, pretože okrem nákupov a cestovania sa stará o domácnosť, dozoruje upratovačky a venuje sa manželovi. „Milujem varenie jeho obľúbených jedál,“ argumentuje.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Rodina to neprijala

Ako ďalšiu svoju prácu uvádza investovanie do nehnuteľností, na rozbeh mala dostať od svojho manžela 100-tisíc dolárov.

Predtým, ako spoznala Rickyho Andradeho, mala Linda podľa The Sun úplne iný život a sny o kariére lekárky, ale pre vzťah opustila školu.

Jej rodina, najmä otec, jej životný prístup neschvaľuje.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Pôrod v opätkoch?

Mimochodom, Linda je aktuálne v deviatom mesiaci tehotenstva a svojej povesti nezostali nič dlžná. Nechala sa počuť, že jej prioritou je počas pôrodu vyzerať dobre. Namiesto nemocničného plášťa plánuje mať na sebe Gucci súpravu a opätky.

„Opätky urobia dojem na vaše bábätko,“ pobavila jedna z komentujúcich pod jej videom. „Keď začnú bolesti, bude ti jedno, čo máš v tej chvíli na sebe," upozorňuje Lindu ďalšia komentujúca.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM