han Politika

Niekto poslal ministrovi Naďovi OSTRÝ náboj: Pár ich už bolo, potom PROSILI o odpustenie!

Náhoda alebo úmysel? Dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď si na piate výročie brutálnej vraždy novinára Jána Kuciaka našiel v obálke náboj!

Ilustračný obrázok k článku Niekto poslal ministrovi Naďovi OSTRÝ náboj: Pár ich už bolo, potom PROSILI o odpustenie!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

V utorok 21. februára si celé Slovensko pripomenulo vraždu Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Jaroslav Naď sa chystal tiež na spomienkovú udalosť, lenže prekazilo mu to niečo otrasné.

„Dnes som mal v pláne zúčastniť sa svojou neviditeľnou prítomnosťou v Bratislave spomienkového podujatia k zavraždeniu Jána a Martiny. Namiesto toho som musel riešiť s políciou to, že mi nejaký “človek”, plný zloby a nenávisti, ktorou ho kŕmia rôzni jedinci, poslal obálku s ostrým nábojom. Presne na výročie zavraždenia Jána a Martiny. Aké originálne…“ napísal Jaroslav Naď na Facebooku.

„Nenechám sa zastrašiť! Ani vyhrážkami, ani nábojmi v obálkach, ani nenávisťou… A už vôbec nie tými, ktorí ju šíria vo verejnom priestore,“ dodal.

Odkaz všetkým

„Tak ako som sa nenechal nikým ani uplatiť ani skorumpovať, tak sa nenechám ani zastrašiť. Stále budem bojovať proti mafii a korupcii, stále budem bojovať za čo najlepšie podmienky nielen na obrane, ale v celej spoločnosti a stále budem presadzovať v zahraničnej a bezpečnostnej politike také stanoviská, ktoré sú v súlade so základnými záujmami Slovenska, nie Kremľa. Neustúpim ani milimeter,“ pokračoval v statuse Naď.

Politik ešte doplnil, že už pár podobných prípadov zažil. „Bezpečnostné zložky si však robia svoju robotu a som im za to vďačný. Niekoľkokrát aj vypátrali “človeka”, ktorý sa vyhrážal. Pár ich bolo už aj odsúdených. Potom ma na konfrontáciách pred vyšetrovateľom prosili o odpustenie a nosili čokolády mojim deťom. Tým deťom, ktorým jeden z týchto “ľudí” chcel “odstreliť pred ich očami moju hlavu pri múre”, ako sa jedinec vyjadril vo vyhrážke…“

Ďalšie aktuálne témy

NENECHÁM SA ZASTRAŠIŤ! ANI VYHRÁŽKAMI, ANI NÁBOJMI V OBÁLKACH, ANI NENÁVISŤOU… A UŽ VÔBEC NIE TÝMI, KTORÍ JU ŠÍRIA VO...

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Tuesday, February 21, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM