TOS Lifestyle

Pamätáte si Irenku z Dedičstva? Dnes by ste ju nespoznali! Má úspešný biznis a TAKTO vyzerá

Úloha masérky Irenky v komédii Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag z nej urobila sexsymbol deväťdesiatych rokov. Ako Šárka Vojtková vyzerá dnes?

Ilustračný obrázok k článku Pamätáte si Irenku z Dedičstva? Dnes by ste ju nespoznali! Má úspešný biznis a TAKTO vyzerá
Zdroj: Česká televízia

„Neviete si predstaviť, čo sa stalo po premiére filmu. Zrazu sa z veselej, sebaistej, takmer neznámej Šárky stala celorepublikovo preslávená Irenka. Vyjsť na ulicu bol stresový zážitok, všetci sa za mnou otáčali, vôbec som na to nebola pripravená," vrátila sa v rozhovore pre Filmovamista.cz Šárka Vojtková do obdobia, kedy sa komédia Dědictví aneb Kurvahošigutntág dostala von.

Sexsymbol

Ako uviedla ďalej, rodina jej pripravila bezproblémové detstvo i dospievanie a život takýchto Ireniek jej bol na hony vzdialený. "Zrazu som bola pre celú republiku tá IRENKA!!! Sexuálny symbol v nie príliš lichotivom svetle,“ posťažovala sa.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Posted by Irenka Fojtíková on Sunday, May 10, 2009

Aj to bol dôvod, prečo v hereckej kariére nepokračovala, odišla s priateľom do Talianska a neskôr odmietla natáčať aj pokračovanie.

Úspešná podnikateľka

Práve v Taliansku sa podľa webu Dotyk.cz dostala ku kozmetike a po návrate do Brna začala rozbiehať svoj vlastný biznis práve v tejto oblasti.

„Som si vedomá, že to bol veľmi riskantný krok. Ja si ale myslím, že človek vo svojom živote má mať odvahu riskovať. Som spätne rada, že som v sebe tú silu našla, som totiž presvedčená, že najväčšiemu riziku by som sa v živote vystavila, keby som nič neriskovala. Člo­vek, ktorý v živote neriskuje, nič nedosiahne, nič nezažije, nič necíti, nič zásadné nezmení a jeho život je prázdny,“ zafi­lozofovala v rozhovore pre Filmovamista.cz.

Dnes je z nej úspešná podnikateľka a služby salónu krásy rozšírila aj o estetickú medicínu. Sama podľahla trendu rôznych vylepšení. Podľa viacerých fanúšikov kultovej komédie, ktorý v nej obdivovali okrem iného aj prirodzenú krásu Irenky, to však tak trochu prehnala.

Čo si myslíte vy? Foto si môžete pozrieť pod článkom. Každopádne, dnes by ste ju už asi nespoznali.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM