Jakub Forgács Ostatné športy

Parádny výkon bystrických florbalistov: Po triumfe nad Rimavskou Sobotou sa prebojovali na čelo skupiny! FOTO

Banskobystrickí florbalisti predviedli krásny tímový výkon. Proti Rimavskej Sobote skórovali až desiati hráči. Zaslúžene sa tak pobijú o postup do 1. ligy z prvého miesta skupiny, ak zvládnu aj posledný zápas v základnej časti proti družstvu z Brezna, ktorých naposledy zdolali 14:6.

Ilustračný obrázok k článku Parádny výkon bystrických florbalistov: Po triumfe nad Rimavskou Sobotou sa prebojovali na čelo skupiny! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Družstvo mužov FPS Banská Bystrica podalo v nedeľu predpoludním v nafukovacej hale ZŠ Sama Cambela v Slovenskej Ľupči pekný tímový výkon. Až desať hráčov sa proti FBC Slovan Rimavská Sobota presadilo pri strieľaní gólov a Banskobystričania tak nakoniec súpera zdolali pomerom 12:7.

FBC Slovan Rimavská Sobota 7 : 12 FPS Banská Bystrica

  • I. tretina: 3 : 6
  • II. tretina: 1 : 1
  • III. tretina: 3 : 5

Banskobystrických florbalistov čaká ešte jeden zápas a ak uspejú, postupujú do nadstavby z prvého miesta zo skupiny. V nadstavbe sa stretne päť tímov. Tri zo skupiny Juh, ktorú vedú práve hráči FPS a dva zo skupiny Sever. Každý s každým odohrá jeden zápas. Potom sa rozhodne o postupujúcom do 1. ligy.

Čítajte tiež:

Nina (12) je mladým talentom bystrického florbalu: Pred produktivitou tejto šiestačky sa majú na pozore aj chalani

Foto: Kristína Klimentová / FPS Banská Bystrica

FOTO z triumfu bystrických florbalistov nad Rimavskou Sobotou
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM