han Správy Politika

Parlament hlási pozitívny test: Poslankyňa Bittó Cigániková: Sem-tam sa mi šmyklo rúško!

Keď pozitívna správa nepoteší. Tak pomenovala predsedníčka parlamentného zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková (SaS) svoj pozitívny test na COVID-19.

Ilustračný obrázok k článku Parlament hlási pozitívny test: Poslankyňa Bittó Cigániková: Sem-tam sa mi šmyklo rúško!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Ani odborníčka na zdravotníctvo sa nevyhla koronavírusu. Zistila to včera (20. 1.), keď je „pípla“ sms-ka po tom, ako bola na testovaní.

Čo bude robiť?

Cigániková sa s tým podelila na sociálnej sieti a svoj aktuálny stav brala aj trochu s humorom. „Tak si snáď aspoň konečne pretriedim papiere v skrinkách a dočítam rozčítanú knihu. Len nech sa takto cítim až do konca. Žiadne príznaky, ani len strata chuti. Zatiaľ…,“ uvádza poslankyňa na Facebooku. "

„Mám malú nálož vírusu, Ct38 zatiaľ. To je asi aj dôvod, prečo je manžel negatívny. Nechal ma v tom samú, tak som ho na chvíľku vysťahovala. Deti budú mať výsledky dnes, preventívne som ich zadebnila v izbe. Ak nastane porucha internetu, určite sa pozabíjajú. Som zvedavá ako budeme fungovať v jednom byte, keď budú aj oni negatívni,“ dodala s úsmevom poslankyňa strany SaS.

Nakazila kolegov?

Aj na túto tému sa Cigániková vyjadrila a ubezpečuje, že v parlamente bola pred týždňom. „Vo väčšom kolektíve (v parlamente) som bola naposledy vo štvrtok. Síce s rúškom, ale zrejme nepomohlo,“ napísala Cigániková, ale podotkla: „Priznávam, že sa sem-tam šmyklo, naprávala som si ho rukami dotykom plochy.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Tak som sa tomu nevyhla... 🤷🏻‍♀️

Posted by Janka Bittó Cigániková on Thursday, January 21, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM