han Magazín

PÁRTY na streche v Bratislave sa hemžila celebritami: Prišla aj Cibulková, nechýbal OHŇOSTROJ!

Vidno, že pandemické opatrenia sú na ústupe. Inak sa zrejme nedá vysvetliť divoký večierok prominentných hostí na streche bratislavského domu. Nechýbala tam napríklad Dominika Cibulková.

Ilustračný obrázok k článku PÁRTY na streche v Bratislave sa hemžila celebritami: Prišla aj Cibulková, nechýbal OHŇOSTROJ!
5
Galéria

O nevídanom žúre v luxusnom apartmáne v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto, informoval Plus 7 dní na svojom webe.

Divoká zábava sa konala v sobotu podvečer na streche obytného domu na Letnej ulici. Týždenníku PLUS 7 DNÍ zaslala dokonca zábery poslankyňa Bratislavského samosprávneho kraja Barbora Oráčová.

Zábava u lekára?

„Opäť svojou oslavou ruší celé sídlisko. Každé leto organizuje párty na terase na 12. poschodí do ranných hodín. Obraciame sa na políciu, miestny úrad, nedokážu si však s týmto pánom doktorom nič pomôcť. A obyvatelia sídliska už roky trpia touto aroganciou a bezohľadnosťou,“ povedala Oráčová s tým, že myslela lekára Jozefa Dolinského (45).

Dokonca sa konal aj niekoľkominútový ohňostroj, ktorý je v čase stále hroziaceho koronavírusu, príliš okázalou a trúfalou záležitosťou.

Až do Petržalky

Tí, čo vedia, aká je vzdialenosť z Nového Mesta do Petržalky, iste potvrdia, že počuť búchať ohňostroj z najväčšieho sídliska na Slovensku, je už poriadna diaľka. „Nevedeli sme, čo sa to deje, hlavne keď sa len uvoľňujú opatrenia. Myslela som si, že si papaláši robia žúrku,“ uviedla nám naša čitateľka žijúca v Petržalke. Až neskôr bolo jasné, že ide o párty na streche v širšom centre mesta.

Ďalšie aktuálne témy

Prišli aj Cibulkovci

Na večierku nechýbali také mená ako Gabriela Drobová či niekdajšia svetová tenistka Dominika Cibulková s manželom. Tá však po prevalení párty v médiách, vyhodila na sociálnych sieťach vyjadrenie, že to ide mimo nej a o ohňostroji nevedela. „Chcela by som poprosiť všetky médiá, aby ma prestali spájať s ohňostrojom a oslavou na terase. Bola som tam pozvaná iba ako hosť a zdržala som sa len pár hodín,“ píše Dominika na Instagrame.

Dokonca sa tak rozpísala, že nechce byť spájaná so všetkým zlým, čo sa v Bratislave udeje. „Nebola som organizátorka žiadneho ohňostroja a ani som o ňom dopredu nevedela – bohužiaľ som ho ani nevidela,“ dodala Cibulková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Niečo nové z noviniek

Žúr na terase v hlavnom meste
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM