Magazín Ona

NAJKRAJŠIA žena v našom parlamente? Poslankyňu z Nitry prirovnali k Ornelle Muti, FOTO

Pristane je to aj v elegantných šatách aj v športovom drese. Reč je o rodáčke z Nitry Eve Hudecovej, ktorú radia medzi naše najkrajšie političky.

Ilustračný obrázok k článku NAJKRAJŠIA žena v našom parlamente? Poslankyňu z Nitry prirovnali k Ornelle Muti, FOTO
14
Galéria

Eva Hudecová je sedem rokov súčasťou hnutia Sme Rodina. Má len 33 rokov, no už je poslankyňou NR SR aj členka Výboru NR SR pre európske záležitosti.

Študovala na bilingválnom prírodovednom gymnáziu v Nitre a na Univerzite Konštantína Filozofa, kde úspešne promovala na katedre Politológie a európskych štúdií.

Prečítajte si tiež

Tvár ako modelka

Na sociálnych sieťach, kde pridáva aj svoje fotografie, zaujala mnohých svojim vzhľadom. Viacerí ju označili za jednu z našich najkrajších političiek.

„Má črty krásnej talianskej herečky a bývalej modelky Ornelly Muti. Na rozdiel od hereckej divy je poslankyňa vyššia, ale podobnosť oboch dám je najmä v dlhých tmavých vlasoch, výrazných lícnych kostiach a vo veľkých "kukadlách“," všíma si Pluska.

Keby ste si nevedeli spomenúť ako talianska herečka naozaj vyzerá, pozrite sa na jej fotky na Instagrame.

Pracovala aj v divadle

V uliciach Nitry ste ju mohli častejšie stretnúť v rámci kampane pred komunálnymi voľbami. Jej meno nechýbalo na kandidátke Igora Kršiaka za MČ Klokočina a uchádzala sa aj o miesto v župnom zastupiteľstve. Zvolená nebola.

Ako poslankyňa NR SR sa zúčastnila viacerých oficiálnych návštev Nitry. Nechýbala napríklad na otvorení prvého inkluzívneho detského ihriska Rodinka na Klokočine. Otvoriť ho prišla spolu s ministrom práce Milanom Krajniakom, ktorého rezort výstavbu ihriska finančne podporil.

Rada navštevuje aj nitrianske divadlo. Nedávno si pozrela predstavenie Rozsobáše.

„Divadlo mám veľmi rada, najmä to naše v Nitre. Niekoľko rokov som tu pracovala a vďaka tomu mám nezabudniteľné zážitky. Na toto životné obdobie vždy rada spomínam,“ napísala k fotke na sociálnej sieti. Nedávno tiež privítala v budove parlamentu žiakov z nitrianskej základnej školy sv. Marka.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Poslankyňa Eva Hudecová
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM