Magazín

VEŠTBA Baby Vangy sa napĺňa: Extrémne sucho a voda už len pre VYVOLENÝCH!

Kopiace sa katastrofy z celého sveta naznačujú, že známa veštkyňa sa vo vízii roka 2022 trafila. Čo nás podľa nej ešte čaká?

Ilustračný obrázok k článku VEŠTBA Baby Vangy sa napĺňa: Extrémne sucho a voda už len pre VYVOLENÝCH!
Zdroj: pixabay.com , Dnes24.sk

Bulharská nevidiaca veštkyňa Baba Vanga, vlastným menom Vangelija Pandeva Dimitrova, je známa svojimi víziami, ktoré predpovedajú udalosti desiatky rokov dopredu.

Baba Vanga zomrela ešte v roku 1996, jej veštby sa ale dodnes rôzne interpretujú a ľudia sa domnievajú, že na mnoho udalostí sedia.

Jedna z jej najznámejších predpovedí, ktorá sa údajne naplnila, bol pád dvojičiek. Baba Vanga ho, pochopiteľne, nepredpovedala doslova. Tvrdila ale, že Ameriku zasiahnu dva oceľové vtáky.

Voda ako luxus

Na rok 2022 toho Baba Vanga predpovedala viacero. Napríklad smrtiaci vírus. Každého zrejme ako prvá napadne pandémia COVID-19, veštkyňa bola ale trochu vedľa. Podľa nej sa má vírus objaviť na Sibíri, kde doposiaľ čakal zmrazený na svoje vypuknutie. Okrem toho naznačovali veštby aj príchod mimozemšťanov či masívne útoky kobyliek.

Ufóni sa u nás zatiaľ neobjavili, v jednom sa však asi Baba Vanga trafila. V proroctve stojí, že jedným z najväčších pohrôm ľudstva v tomto roku bude nedostatok vody.

Nejde o nový problém a je známe, že na zemi žijú milióny ľudí bez prístupu k pitnej vode. Podľa mystičky sa má situácia ešte zhoršovať. Krajiny vraj potrápi veľké sucho, pramene vyschnú a voda sa začne stávať komoditou len pre vyvolených. Nuž, a to sa už aj deje.

Extrémne suchá

Toto leto niektorí častujú prívlastkom pekelné. Okrem vysokých teplôt totiž mnohé európske krajiny bojujú s rozsiahlymi požiarmi. Najčastejšie horia lesné porasty a vytúžený dážď, ktorý by mohol situáciu zlepšiť, prichádza len v malých dávkach.

Horelo vo viacerých kútoch Európy, zrejme najväčšiu pozornosť ale upútal požiar uprostred dovolenkovej sezóny v Chorvátsku.

S ohňom tu bojovalo viac ako 300 hasičov a 50 príslušníkov armády, po požiari zostali obrovské škody. V týchto dňoch zase rezonuje veľký lesný požiar na severe Česka. Les v lokalite České Švajčiarsko horí už týždeň a na pomoc tam cestovali aj slovenskí vojaci.

S nedostatkom zrážok a požiarmi bojuje aj Slovensko. V obci Malá Lodina na východe bojovali hasiči s ohňom viac než týždeň, pokles hladín hlásia vodné toky aj nádrže. Niektorí Slováci už sucho pocítili aj v bežnom živote. Len tento týždeň vyhlásilo mimoriadnu situáciu pre nedostatok vody 11 obcí.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM