Milan Hanzel Šport Ostatné športy

Po hercoch si Oscarov prevzali aj športovci: Čo poviete, seklo im to v gala? FOTO

Ako každý rok, aj tento sa udeľovali trofeje Laureus, ktoré sú určené pre najlepších športovcov roka. Ide o podobný galavečer ako pri filmových Oscaroch.

Ilustračný obrázok k článku Po hercoch si Oscarov prevzali aj športovci: Čo poviete, seklo im to v gala? FOTO
Zdroj: instagram

Tohtoročné udeľovanie športových cien World Sports Awards sa konalo v nemeckom Berlíne a išlo o jubilejný dvadsiaty ročník. Prestížna akcia je vždy v záujme celého športového sveta.

Víťazi sú dvaja

Víťazmi mužskej ankety, do ktorej hlasujú novinári, sa stala dvojica hviezd. Argentínsky futbalista Lionel Messi v službách FC Barcelona a britský majster sveta formuly 1 Lewis Hamilton, ktorý háji farby Mercedesu. „Za toto neuveriteľné ocenenie, ktoré majú vo svojej zbierke veľké mená, sa chcem poďakovať môjmu zamestnávateľovi,“ vyhlásil Hamilton.

Radovala sa tretí raz

V ženskej kategórii si cenu vyzdvihla už po tretíkrát gymnastka z USA Simone Bilesová. Tá ovládla túto kategóriu aj vlani aj v roku 2017.

Ušlo sa aj ragbystom

Medzi kolektívmi bola tiež silná konkurencia, ale napokon sa z trofeje tešili borci z Juhoafrickej republiky, ktorí ovládli MS v ragby.

Galéria outfitov

Keďže išlo o noblesný večer plný nablýskaných reflektorov, róby, outfity a frizúry išli do sveta. V galérii sa môžete pokochať kto a ako prišiel na slávnosť.

Prestížne športové Oscary
11
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM