Monika Hanigovská Magazín

VIDEO: Geissenovci POBÚRILI Slovensko: Jedna z dcér kradla na hrade a to nie je VŠETKO!

Pobyt Geissenovcov prináša prvé „ovocie“. Podarená rodinka vypustila do sveta zábery, ktoré vyvolali rozruch. Stojíme o takúto propagáciu vo svete?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Geissenovci POBÚRILI Slovensko: Jedna z dcér kradla na hrade a to nie je VŠETKO!
10
Galéria

Geissenovci vyvolali počas mája hotovú senzáciu, no po ich odchode zo Slovenska nastalo ticho. Richard Sulík pritom prehlasoval, že ich návšteva zvýši povedomie o našej krajine a pomôže nášmu turizmu. Šéf SaS milionárov osobne prevádzal a ukazoval im krásy a zaujímavosti Slovenska.

Podarená rodinka absolvovala bohatý program a stihla navštíviť Bratislavu, Banskú Bystricu, Pezinok či napríklad Šamorín. Výsledok? Najčerstvejšie do sveta pustili krátku upútavku na prvý diel zo Slovenska.

Toto má prilákať turistov?

Na videu sa mladé Geissenky prechádzajú v útrobách Bratislavského hradu. No jednej z nich, Davine, sa zapáčia zlaté ornamenty na stenách natoľko, že ich začne orypovať nechtami – pretože chce zistiť, či je to pravé zlato. „To nie je pravé zlato,“ zahlásila.

Davina, veď ty práve kradneš. Chceš tu ísť do väzenia?” reagovala jej sestra Shania a podotkla, že sú okolo ľudia.

Potom, čo v jej rukách ostali kúsky bohato zdobeného ornamentu, spokojne sa pobrala preč a víťazoslávne poznamenala: „Vezmem si tie kúsky, je to 24-karátové zlato!“

Video strhlo lavínu

„Som Slovák a hanbím sa, že táto chudobná rodina bola na Slovensku. Títo bastardi si nič nevážia tak, ako svojich rodičov. Nikdy nezabudneme, ako Geissen v jednej z epizód ponížil učiteľku slovenčiny, ktorá mala učiť tieto nezbedné usmrkané decká. A teraz sme ich dostali na Slovensko, škoda!!!“ napísal v nemčine istý Peter.

Mnohí Nemci neverili tomu, čo vidia: „Hlúpe, peniazmi si nekúpiš spôsoby, slušnosť, rešpekt a inteligenciu, ale hlavné je, že sa točí,“ komentoval video ďalší diskutujúci. „Prepáčte dievčatá, ale kde je vaša slušnosť?,“ pýta sa Sam.

„Sledujem vás všetkých, výraz „zahraničné zahanbenie“ dostáva úplne nový význam. Ako sa môže niekto takto správať? Čo si predstavujete?,“ napísala Marianne.

Mnohí sa zhodli na tom, že Geissenka sa urobila hanbu na dvakrát: „Takže blondínka má naozaj vážne problémy s jazykom,“ opísala iná diskutujúca po pozretí videa.

Prvú časť návštevy Geissenovcov na Slovensku odštartuje RTL2 v pondelok o 20:15 hodine.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM