han Krimi

Policajti ratovali muža na diaľnici: Počas vykonávaní malej potreby sa vymkol!

Tomu sa povie kuriózny prípad! Bratislavskí policajti mali cez týždeň poriadne nezvyčajný výjazd.

Ilustračný obrázok k článku Policajti ratovali muža na diaľnici: Počas vykonávaní malej potreby sa vymkol!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Na linku 158 sa dovolal občan, ktorý potreboval otvoriť núdzové dvere na protihlukovej stene diaľnice D4, kde sa takpovediac ,,zabuchol". Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Čo sa stalo?

Šofér bol nútený si urobiť počas jazdy prestávku. „Nevyhnutne musel vykonať biologickú potrebu. Svoje vozidlo teda odstavil na krajnici D4 pri protihlukovej stene, rozsvietil výstražné znamenie stretávacích svetiel a v stave núdze unikol cez núdzové dvere preč od vozidla,“ píšu muži zákona.

Neuvedomil si však, že tento typ dverí sa nedá z opačnej strany otvoriť. „Tie ho však v tejto chúlostivej situácii zradili a nečakane sa zatvorili,“ konštatuje polícia. Situáciu vyriešilo privolanie hliadky diaľničných policajtov. Vodič následne pokračoval v jazde.

Rada polície

„Pripomíname vodičom, aby na diaľnici vozidlá bezdôvodne nezastavovali. V zmysle zákona o cestnej premávke je:*** ,,…vodičovi motorového vozidla na diaľnici zakázané zastavenie a státie na inom mieste než na mieste označenom ako parkovisko s výnimkou núdzového státia, keď vozidlo musí stáť na krajnici, a ak to nie je možné, na vozovke, pričom také vozidlo musí vodič vždy označiť ako prekážku cestnej premávky.“***

FOTO: ilustračné

Udalosti, ktoré hýbu Slovenskom

MOMENTÍK ZO SLUŽBY DIAĽNIČNEJ POLÍCIE: 🚦🚧 Z TEJTO SITUÁCIE ÚNIKU UŽ NEBOLA BEZ POMOCI DIAĽNIČIAROV MOŽNOSŤ NÁVRATU...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, April 25, 2021
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM