han Zo Slovenska

POLICAJTI sú neustále v pohotovosti: Lockdown kontrolujú aj v ULICIACH! FOTO a VIDEO

Situácia ohľadom koronavírusu sa zlepšuje každým dňom, no keďže stále platí zákaz vychádzania, polícia je v pohotovosti naďalej. Dokonca kontrolujú aj centre miest.

Ilustračný obrázok k článku POLICAJTI sú neustále v pohotovosti: Lockdown kontrolujú aj v ULICIACH! FOTO a VIDEO
13
Galéria

Núdzový stav je na Slovensku stále platný, preto sa prísne opatrenia na dodržiavanie lockdownu aj kontrolujú. V rukách to majú policajti, ktorí sú v uliciach prakticky nepretržite.

Aj v centre

Ako uvádza polícia na sociálnych sieťach, kontrolám sa nevyhnú ani ľudia v Bratislave, ktorí sa išli prejsť napríklad na pešiu zónu v Starom meste alebo pri Dunaji. „Ako sme avizovali aj bratislavská polícia počas tohto víkendu dohliada na dodržiavanie protipandemických opatrení, ktoré boli prijaté Uznesením vlády SR v súvislosti so zabránením šírenia COVID-19. Zmiešané hliadky Policajného zboru SR a Ozbrojenych síl SR môžete počas týchto dní stretnúť v rôznych mestských častiach hlavného mesta,“ píšu muži zákona na Facebooku.

Aj na cestách

Hlavne sú však policajti na cestách. Fotografiami to zdokumentovali tiež na sociálnych sieťach v jednotlivých krajoch. Samozrejme, že nechýbajú na hraničných priechodoch. „Nezabúdajme, že tieto opatrenia sú prijaté na zlepšenie situácie, na ochranu života a zdravia nás všetkých. Nie na preverenie pripravenosti polície. Ich dodržiavanie odzrkadľuje v prvom rade zodpovednosť nás všetkých voči okoliu – nie ostražitosť polície,“ uviedli policajti.

„Ďakujeme tým, ktorí dodržujú mimoriadne opatrenia a svojim zodpovedným prístupom prispievajú k zlepšeniu mimoriadnej situácie, ktorá zmenila životy nás všetkých,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si aj toto:

Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

BUĎME ZODPOVEDNÍ V DODRŽIAVANÍ PROTIPANDEMICKÝCH OPATRENÍ ZA KAŽDÉHO POČASIA, V PRACOVNÝCH DŇOCH ČI POČAS...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, March 28, 2021

VÍKEND AJ PRACOVNÉ DNI: KONTROLY DODRŽIAVANIA PROTIPANDEMICKÝCH OPATRENÍ STÁLE POKRAČUJÚ

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Sunday, March 28, 2021
Policajti kontrolujú dodržiavanie opatrení
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM