Lucia Lauková Krimi

Policajtom skoro vypadli oči: Za volantom v aute sedel PES!

Slovenské cesty opäť prekvapili. Policajti pri meraní rýchlosti odfotili za volantom psa.

Ilustračný obrázok k článku Policajtom skoro vypadli oči: Za volantom v aute sedel PES!
2
Galéria

Senickí policajti neverili vlastným očiam, keď sa pozreli na záber z policajného radaru. Z miesta vodiča sa do kamery usmieval hnedý poľovnícky pes, ktorý poslušne sedel za volantom auta a vykúkal cez predné sklo. Ako uvádzajú policajti, nejde o žiadnu fotomontáž ani podvod.

„Chlpáčovi sme jeho lovecké plány zmarili a potulky po chotári ukončili. Nezodpovedný vodič, ktorého zastavila hliadka pre prekročenú rýchlosť v obci Šterusy, mal nakoniec čo vysvetľovať,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

Pes za volantom?

„Policajtom 31-ročný muž z okr. Piešťany tvrdil, že havino mu zrazu preskočil na jeho kolená. Prehratý záznam však náhly pohyb v aute nezaznamenal. Senickí policajti mu za porušenie dopravných predpisov uložili na mieste blokovú pokutu,“ konštatuje polícia.

Polícia apeluje na šoférov, aby pri preprave domácich miláčikov dbali na bezpečnosť. „Aj malé zviera vás môže počas jazdy ohroziť na živote a zdraví. Aby k tomu nedošlo, existuje celý rad ochranných systémov, ktoré by majitelia zvierat mali rozhodne využiť,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Pes za volantom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM