han Zo Slovenska

Premiér Heger privítal hokejistov: Tí mu darovali reprezentačný DRES s číslom 76! FOTO

Už sú doma! Hokejisti Slovenska deň po vypadnutí vo štvrťfinále MS z USA dorazili domov. Okamžite ich privítal premiér Eduard Heger.

Ilustračný obrázok k článku Premiér Heger privítal hokejistov: Tí mu darovali reprezentačný DRES s číslom 76! FOTO
2
Galéria

Hokejová reprezentácia na svetovom šampionáte v lotyšskej Rige konečne prelomila prekliate, ktoré trvala osem rokov. Toľko sa Slovákom nepodarilo postúpiť zo základnej skupiny.

Prijal ich premiér

Po tom, čo výprava pristála na bratislavskom letisku, prijal ich premiér Eduard Heger (OĽANO). „Naši hokejisti ukázali na Majstrovstvách sveta v Rige zodpovednosť, poctivú prácu a obrovskú snahu pozitívne zviditeľniť našu krajinu. Osobne som sa im dnes poďakoval za reprezentáciu Slovenska,“ napísal Heger na sociálnej sieti.

„Hokej je môj obľúbený šport a mám nesmiernu radosť, že nám rastie nová generácia hokejistov, ktorá vďaka svojej energii a tímovému duchu, má potenciál pokračovať v hokejovej tradícii na Slovensku. Ďakujeme a sme na vás hrdí,“ dodal ešte Heger.

Dres na pamiatku. Hokejisti vedia, čo a patrí, preto odovzdali Hegerovi dres s číslom 76. Prečo? Je to rok jeho narodenia a práve pred mesiacom oslávil člen OĽANO 45. rokov. „Od našich reprezentantov som na pamiatku dostal aj vlastný hokejový dres. Vďaka,“ uzavrel

Čo sa deje na Slovensku?

ĎAKUJEME ZA VÝKON Naši hokejisti ukázali na Majstrovstvách sveta v Rige zodpovednosť, poctivú prácu a obrovskú snahu...

Posted by Eduard Heger - predseda vlády SR on Friday, June 4, 2021
Heger a hokejisti
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM