ELA Politika

Pýtajte sa ministra Rašiho na čokoľvek! Minister prichádza so špeciálnou RUBRIKOU

Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) sa rozhodol byť o niečo bližšie občanom.

Ilustračný obrázok k článku Pýtajte sa ministra Rašiho na čokoľvek! Minister prichádza so špeciálnou RUBRIKOU
Zdroj: Facebook.com/Richard Raši

V zrýchlenej dobre informácií patria sociálne siete neodmysliteľne k práci politikov. Niektorí na nich zdieľajú len správy z diania politiky súvisiace s ich prácou, väčšina však ukazuje aj svoje súkromné aktivity či rodinu a nevyhýba sa ani nepríjemným komentárom pod svojimi stránkami.

Chce komunikovať s ľuďmi

A keďže Facebook a Instagram patria k najrýchlejšej ceste, ako sa čokoľvek a kedykoľvek niečo opýtať či vyjadriť svoj názor, minister Richard Raši sa rozhodol aj touto cestou reagovať na otázky od ľudí, ktoré im chce zodpovedať.

A tak ich vyzval vo VIDEU, aby mu písali. Zaujímalo nás teda, na čo všetko sa ho ľudia pýtajú a čo všetko je ochotný prezradiť.

Hoci treba dodať, že zatiaľ čo mnohí jeho politickí kolegovia neraz doslova utekajú pred televíznymi kamerami a novinármi, či sa úmyselne zatajujú, Raši patrí k hŕstke politikov s korektnou a slušnou komunikáciou.

Pýtajte sa ministra

„Z času na čas sa nazbierajú otázky na mojich sociálnych sieťach, ktoré by som rád, keď budem mať chvíľku času, prípadne sa budem niekde presúvať, zodpovedal. Slovákov zaujímajú veci nielen z môjho pracovného politického života, ale niekedy prídu zaujímavé otázky aj na odľahčenie, ktoré by som rád zodpovedal inou, nie oficiálnou formou. Tak budú mať fanúšikovia možnosť spoznať mňa a chod ministerstva aj z iného uhla pohľadu. Nová rubrika bude mať názov – Pýtajte sa ministra,“ uviedol pre Dnes24.sk minister Raši prostredníctvom svojej hovorkyne Zuzany Krištofovičovej.

Pýtať sa ministra na čokoľvek teda môžu ľudia či už na jeho Facebookovom alebo Instagramovom profile. Bude teda zaujímavé sledovať, či to budú skôr politické, súkromné alebo lekárske otázky. Je známe, že Richard Raši je chirurg. Navyše, nie je vylúčené, že z neho bude o pár mesiacov predseda parlamentu.

Jeho meno, ako aj meno Denisy Sakovej, vyslovil Peter Pellegrini ako svojho možného nástupcu v prípade, že sa šéf Hlasu-SD stane prezidentom Slovenska po blížiacich sa voľbách.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM