han Šport

Od trénera vyfasovala pár FACIEK! Rituál nemeckej džudistky vyvolal vášne, VIDEO

No schválne, čo by ste povedali na to, keby ste videli ako tréner pred duelom vyfacká svoju zverenkyňu? To sa stalo na olympiáde v Tokiu.

Ilustračný obrázok k článku Od trénera vyfasovala pár FACIEK! Rituál nemeckej džudistky vyvolal vášne, VIDEO
9
Galéria

Motivácia športovcov je na olympijských hrách často nesmierne veľká. Preto sa schyľujú k rôznym praktikám, ale to, čo sa udialo pred zápasom v džude žien, vyvolalo rozruch po celom svete. Hlavne na sociálnych sieťach.

Čo sa stalo?

Nemecká džudistka poľského pôvodu Martyna Trajdosová mala nezvyčajný nástup na duel, ktorý ju čakal proti maďarskej súperke Szofi Özbasovej. Jej rumunský kouč Claudiu Pusa sa k nej postavil, začal ju silno ťahať za kimono, triasol s ňou a na záver jej dal dve facky na tvár! Po internete sa začali šíriť nevraživé komentáre o tom, prečo to urobil. Odpoveď na to dala po zápase.

„Požiadala som ho o to, čiže ho neobviňujte. Pred duelmi to totiž potrebujem a on robí len to, o čoho ho poprosím,“ prezradila na Instagrame Nemka.

Keďže však Martyna duel prehrala, dodala ešte vtipný komentár. „Vyzerá to tak, že mi to nestačilo. Škoda, že som sa nepostarala o iné titulky, ale ako som už písala, on robí to, čo chcem ja, aby ma nakopol,“ uzavrela celú „kauzu“ Martyna Trajdosová.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: YouTube.com
Džudistka z Nemecka a jej netradičná prosba
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM