Barbara Dallosová Magazín

Romanu Tabák pobúrila Zelenská na titulke Vogue: No prerátala sa, ľudia jej NALOŽILI

Poslankyňa skritizovala pózovanie prvej dámy Ukrajiny pre známy magazín. Akoby však pozabudla na svoje vlastné fotografické prešľapy. No Slováci nezabudli.

Ilustračný obrázok k článku Romanu Tabák pobúrila Zelenská na titulke Vogue: No prerátala sa, ľudia jej NALOŽILI
Zdroj: Facebook.com/Romana Tabak , Reprofoto: Vogue

Manželka ukrajinského prezidenta sa postavila pred objektív svetoznámej fotografky Annie Leibovitz. Fotenie prebehlo pre magazín Vogue.

Medzi vrecami s pieskom

Jedna fotka zachytáva Olenu Zelenskú na schodoch v odľahlých priestoroch prezidentského paláca sediacu medzi vrecami piesku. Na ďalšom zábere je aj s Volodymyrom. Pár sa s vážnymi tvárami pozerá do objektívu, Olena zahalená v čiernych šatách, Zelenskyj vo svojom legendárnom tmavozelenom tričku. Fotky vznikli na Ukrajine, kde redakcia Vogue manželov Zelenských navštívila.

Fotky dopĺňajú článok, ktorý sa venuje osobnosti prvej dámy Ukrajiny.

„Toto sú najstrašnejšie mesiace môjho života a života každého Ukrajinca,“ uviedla Zelenská v rozhovore pre popredný časopis. "Úprimne povedané, nemyslím si, že si niekto uvedomuje, ako sme to emocionálne zvládli,“ píše Vogue.com.

Na otázku, čo Zelenskú inšpiruje, odpovedá, že sú to všetci Ukrajinci, ktorí chránia svoju vlasť. „Tešíme sa na víťazstvo, nepochybujeme, že zvíťazíme a to nás ženie dopredu,“ komentovala 44-ročná prvá dáma.

Roztrpčená poslankyňa

Článok okamžite vyvolal vlnu reakcií. Pozitívnych aj negatívnych. Niektorí ľudia považujú Zelenskú za statočnú ženu a ikonu, podľa iných nie je vhodné pózovať pre lifestylový plátok počas zúriacej vojny.

Do druhého zo spomínaných táborov patrí aj slovenská poslankyňa Romana Tabák. Na svojom facebooku vyjadrila názor, že „fotky na štýl filmových hviezd sú nevhodné“.

„Považujem to za absolútne neprimerané k tomu, že desaťtisíce mužov a žien zomierajú v úplne zbytočnom konflikte a milióny ľudí sú od seba odlúčení,“ myslí si politička a bývalá tenistka.

Romanine prešľapy

Ukázalo sa, že Slováci nemajú krátku pamäť. Po kritickom poste poslankyne jej viacerí pripomenuli, že sa v minulosti sama fotila v nevhodných kontextoch. Na sociálnych sieťach v minulosti zverejnila fotografiu pred berlínskym pamätníkom obetiam holokaustu. Romana Tabák sa na nej opiera o mramorový kváder, ktorý je súčasťou inštalácie. Má na sebe priliehavé sako, odhalený bok a usmieva sa.

Pozornosť strhla bývalá tenistka aj fotkou z výletu v Tatrách. Na zábere sa osviežovala v Studenovodských vodopádoch, v ktorých platí prísny zákaz kúpania.

Poslankyňa je známa viacerými prešľapmi. Okrem nevhodných fotiek skladala kvety pred smetný kôš na počesť zosnulého herca Milana Lasicu, schovávala sa pod pultíkom v pléne parlamentu a predviedla sa aj „pubertálnym“ jasaním z prítomnosti Borisa Kollára na výbore či amatérskym podaním modlitby Otčenáš priamo v pléne.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

➖Nafotenie “titulky” #Vogue počas vojny! Takéto strojené fotografie pána prezidenta Ukrajiny #VolodymyrZelensky s jeho...

Posted by Romana Tabak on Wednesday, July 27, 2022

Dnes ma za môj komentár "vymazala" a zabanovala naša najväčšia parlamentná expertka nielen na fotenie v jazere v TANAPe, s fašistami... Tak si to tu na pamiatku odložím.

Posted by Miroslava Kernová on Wednesday, July 27, 2022

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM