Rastislav Búgel Zo zahraničia

ROZPRÁVKOVÁ ponuka: Tesla naberá nových ľudí, na skok od Slovenska ponúka plat 5 700 eur!

Chceli by ste zarábať tisíce eur? Možno nastal váš čas. Americká Tesla blízko Slovenska ponúka zaujímavé pracovné ohodnotenie.

Ilustračný obrázok k článku ROZPRÁVKOVÁ ponuka: Tesla naberá nových ľudí, na skok od Slovenska ponúka plat 5 700 eur!
Zdroj: TASR/Jonhap , Pexels.com

Americká Tesla sa rozširuje aj v Európe. Ako informoval portál topspeed.sk, v tomto roku sa rozhodla otvoriť nové servisné strediská aj v neďalekom Rakúsku.

Ako upozornil server, na rakúskom agregátore pracovných ponúk Karriere.at má Tesla Motors Austria GmbH zverejnených 20 rôznych pracovných ponúk.

Práca snov?

„Chcete s nami vybudovať nové pôsobisko pre Teslu a pomôcť tak urýchliť globálny prechod na udržateľnú energiu? Hľadáte novú výzvu a chcete sa každý deň ďalej rozvíjať?,“ pýta sa Tesla v úvode inzerátu.

Spoločnosť vypísala pracovnú ponuku na pozíciu servisného manažéra do nového servisného strediska Tesla v St. Pöltene neďaleko Viedne. Budúci manažér bude mať zodpovednosť za tím pracovníkov, pričom sa bude podieľať na budovaní fungujúcich, prozákazníckych procesov.

Rozprávkový plat

A plat? Ten bude na naše pomery neuveriteľný. Tesla ponúka mesačné ohodnotenie od 5 700 eur mesačne.

„Minimálny ročný zárobok v hrubom sa tak začína na 80-tisíc eurách, plat sa v Rakúsku vypláca spravidla 14-krát. Jedenkrát každý mesiac a k tomu dva platy navyše – jeden pred letom a druhý pred Vianocami,“ píše topspeed.sk.

Treba dodať, že okrem tejto lákavej ponuky Tesla hľadá ľudí aj na menej lukratívne pozície. Do Viedne zháňa mechanikov s mesačným platom 2 700 eur. Zamestnancov naberá aj do ďalšieho závodu vo Vorarlbersku – najzápadnejšej spolkovej krajine Rakúska.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Úrad vlády SR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM