Milan Hanzel Šport Hokej

Šatanovu výzvu prijal Gáborík: ZASMEJETE sa, keď zbadáte, čo mu na to napísal Chára! VIDEO

Šéf slovenského hokeja Miro Šatan vyzval všetkých, aby nahrali video z domu. Zareagoval na ňu aj Marián Gáborík.

Ilustračný obrázok k článku Šatanovu výzvu prijal Gáborík: ZASMEJETE sa, keď zbadáte, čo mu na to napísal Chára! VIDEO
8
Galéria
Zdroj: instagram

Prezident SZĽH nabáda hlavne malých hokejistov, aby sa počas týchto dní, kedy celý svet zápasí s koronavírusom, pokúsili nejako zabaviť a predviedli svoje zručnosti.

Výzva #mameztohohokej

Práve týmto heštegom môže každý označiť video, ktoré natočí a „zavesí“ ho na sociálnu sieť. „Pozdravujem všetkých našich malých hokejistov, ktorý teraz sedia doma a chcel by som ich vyzvať. Samozrejme, nielen ich, ale aj mojich bývalých spoluhráčov a hokejových fanúšikov, aby sa pridali k našej výzve, ktorú sme zo SZĽH zorganizovali,“ hovorí Šatan vo videu.

Pridal sa kanonier

Aj niekdajší obávaný strelec Marián Gáborík potvrdil, že je za každú srandu a tiež nahral krátke video. Kým Šatan sa prezliekol za kovboja, tak jeho bývalý spoluhráč z národného tímu vsadil na kraťase a tričko. K tomu si zobral hokejku, golfovú loptičku, rukavice a pásky na hokejku. „Ahojte, prijal som výzvu #mameztohokej a v tejto situácii si môžete takto doma zatrénovať, či len si spraviť podobné blbosti ako ja,“ hovorí Gáborík na úvod.

Najprv mieša, potom…

Marián chytil hokejku do rúk, predviedol „miešanie“ s loptičkou pomedzi pásky. Keď skončil, nečakane sa podelil o skúsenosti, ako si zacvičiť s prstami v rukaviciach. „Takisto si dáme aj cviky na zápästie,“ povedal Gáborík.

Vtipný Chára

Samozrejme, že video si pozreli aj ďalší slávni hokejisti a ich reakcia nenechala na seba dlho čakať. Kapitán Bostonu Bruins Zdeno Chára si do kamaráta vtipne rýpol. „Tá hrdza len tak opadávala,“ napísal Chára na instagrame a pridal aj smajlík. „Ale stále lepšie ako ja,“ dopísal najstarší hráč zámorskej NHL. A odpoveď Gáboríka: „Musel som povysávať.“

Doťahovačky dvoch hviezdnych hokejistov nájdete v GALÉRII!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM