han Šport Ostatné športy

Sestry Fialkové dovolenkovali na Jadrane: Ivona s vetrom vo vlasoch a romantička Paulína! FOTO

Slovenské biatlonistky Paulína a Ivona Fialkové dovolenkovali na pobreží Jadranského more, nie však spolu. Jedna bola v Slovinsku a druhá v Chorvátsku.

Ilustračný obrázok k článku Sestry Fialkové dovolenkovali na Jadrane: Ivona s vetrom vo vlasoch a romantička Paulína! FOTO
12
Galéria

Slovenské reprezentantky si zvolili na relax rovnakú destináciu, ale každá sa vybrala do iného letoviska na Jadrane. Obidve sa však pochválili zopár fotkami na sociálnych sieťach.

Šoférovala čln

Mladšia zo sestier, 25-ročná Ivona, sa najprv prihlásila z letoviska Omiš, ktorý sa nachádza neďaleko mesta Split v chorvátskej časti Dalmácia. Neskôr sa „objavila“ na ostrove Hvar v meste Stari Grad. Všetkým však vyrazila dych tým, keď sa chopila riadenia člnu a poriadne dupla na plyn. „Vítr vo vlasech,“ označila Ivona na svojom Instagrame túto fotku a pridala popis: „Posledný deň – najlepší deň.“

Oddych vo dvojici

Zdá sa, že Paulína mala dovolenku o niečo pokojnejšiu. Úspešná, 27-ročná biatlonistka pridala zábery z mesta Portorož, ktoré je v Slovinsku. Na záberoch je často v letnom klobúku, ktorý jej mimoriadne pristal. Spoločnosť jej robil jej priateľ Miloš Bátovský, s ktorým vsadila na romantický relax. Pár nevynechal ani ďalšie slovinské mesto, Ľubľanu.

View this post on Instagram

Summer 2020 👒 #piran #portoroz

A post shared by Paulína Fialková (@paja.fialkova) on

View this post on Instagram

Ljublana ❤️ one of my favourites 🤍 #vacay

A post shared by Paulína Fialková (@paja.fialkova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM