han Šport Ostatné športy

Shiffrinová ako utrhnutá z reťaze: AHA, ako sa lyžiarka po smrti otca odviazala! VIDEO

Že jej to takto pristane?! Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová konečne žiari po tom, čo ju navždy opustil jej milovaný otec Jeff. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku Shiffrinová ako utrhnutá z reťaze: AHA, ako sa lyžiarka po smrti otca odviazala! VIDEO
9
Galéria
Zdroj: instagram

Vo februári sa americká líderka Svetového pohára dozvedela krutú správu. Jej otec po páde zo strechy rodinného domu v Colorada napokon skonal v nemocnici.

Dlho sa z toho dostávala

Mikaela v tej dobe bola na čele celkového poradia alpského lyžovania, no po smrti otca, sa z kolotoča pretekov vytratila a trúchlila doma. S okolitým svetom komunikovala len občas, aj to prostredníctvom instagramu, kam dávala statusy o tom, ako komunikuje s otcom.

Štart vo Švédsku

Shiffrinová sa do pretekov chcela vrátiť až na samý záver, keď bol program vo švédskom stredisku Aare. Zasiahla však vyššia moc, presnejšie pandémia koronavírusu, a sezóna sa ukončila. Američanka tak prišla o prvé miesta, no absolútne to neriešila. A pomaly sa zo smútku z milovanej osoby dostávala aj na sociálnych sieťach.

Tanec ako liek

Rivalka Petry Vlhovej sa odvážila trochu odviazať práve na instagrame, kde sa pochválila aj milým videom pred garážou. A musíme uznať, že Shiffrinová vie tancovať! "Tanec je fantastická zábava, s ktorou si môžete spestriť tieto dni doma počas karantény. Nielen, že sa zabavíte, ale je to aj pre každého trochu cvičenia a aj spôsob, ako podporíte svoju náladu,“ pridala k videu Mikaela aj takýto komentár.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM