Milan Hanzel Šport Ostatné športy

Shiffrinová zamenila lyže za gitaru: Do sveta poslala dojímavý odkaz! VIDEO

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová opäť prejavila svoje umelecké sklony a predviedla svoj spev a aj svoju hru na gitare.

Ilustračný obrázok k článku Shiffrinová zamenila lyže za gitaru: Do sveta poslala dojímavý odkaz! VIDEO
Zdroj: instagram

V rámci možností sa rozhodla podporiť ľudí, ktorí bojujú proti pandémii nového koronavírusu v prvej línii, a zložila im pieseň.

Má umelecké sklony

Dvadsaťpäťročná Američanka sa počas uplynulej zimy prezentovala na sociálnych sieťach interpretovaním viacerých skladieb a najnovšie sa vložila do autorskej úlohy.

„Každý deň sme svedkovia neuveriteľných činov dobra a veľkorysosti. Lekári a zdravotné sestry naďalej pomáhajú aj miliónom chorých, ktorých problémy nesúvisia s týmto konkrétnym vírusom. Tisícky zdravotníkov v dôchodku sa dobrovoľne vrátili do nemocníc, ďalší vyvíjajú lieky a vakcíny na túto a všetky ostatné choroby. Hasiči, policajti, všetci vo verejnoprospešných službách. Vojaci, ktorí sú rozpoltení medzi povinnosťou chrániť naše krajiny a túžbou chrániť vlastné rodiny,“ napísala Shiffrinová k videu s piesňou na instagrame.

Je príkladom

V uplynulých dňoch sa s fanúšikmi podelila aj o cvičenia, akým sa dá venovať v domácej karanténe, či vyzvala ľudí, aby dodržiavali hygienické návyky. Shiffrinová má za sebou náročné obdobie aj z osobnej stránky, začiatkom februára jej zomrel otec. Po nečakanej strate prerušila svoju súťažnú sezónu, návrat plánovala na marcovom podujatí Svetového pohára v Are. Nákaza koronavírusu sa však dovtedy rozšírila natoľko, že sa nesúťažilo už ani vo Švédsku a trojnásobná víťazka veľkého glóbusu prišla o možnosť obhájiť trofeje z minulej zimy.

Páči sa vám Shiffrinovej pesnička?

View this post on Instagram

We are witnessing incredible acts of kindness and selflessness every day. The doctors and nurses helping the ill, and continuing to help the millions who have sickness and injuries not even related to this specific virus. The thousands of retired health professionals who have volunteered their services to aid the hospitals strained in space and resources. Those testing and developing treatments and vaccinations to this and every other disease. The firefighters, police force, and every other kind of public service worker and defender out there. Our service people from the Army, Navy, Air Force and beyond who unable to return home though they may feel torn in half by their obligation to protect our countries from afar and their longing to protect their families from home. In Italy, a lot of the food plants are slowing down production significantly because the workers are worried about going to work, even though these plants are held to an incredibly high sanitation standard. Yet, these food plants staying in production is essential for the general public to continue to have access to food... So I did a really small thing, in the grand scheme of everything. I wrote a song— inspired by the plant employees of my @barilla family continuing to put the public needs ahead of their own needs and fears, but it is a message to everyone. Thank you.

A post shared by Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin) on

Shiffrinová ako speváčka
8
Galéria
Zdroj: instagram
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM