han Futbal

ZÁKERNÝ útok na Škrtela: Nech tvoj syn ZOMRIE na koronavírus!

Hnus, hlúposť a špinavosť! Tak sa dá pomenovať čin, ktorý vyviedol slovenskému futbalistovi Martinovi Škrtelovi jeho "fanúšik". O čo presne išlo?

Ilustračný obrázok k článku ZÁKERNÝ útok na Škrtela: Nech tvoj syn ZOMRIE na koronavírus!
Zdroj: instagram

Pre mnohých je dieťa to najviac v živote, no niektorí ľudia majú, zdá sa, že iné hodnoty ako rodina a vzťah ku svojim blízkym.

Hrozil mu

Inak sa totiž nedá pochopiť skrat, či odpor, ktorý má v sebe futbalový fanúšik, ktorý želá smrť niekomu dieťaťu. Za všetko mohol vlastný gól bývalého slovenského reprezentačného kapitána Martina Škrtela v nedeľňajšom dueli Basaksehiru na ihrisku Trabzonsporu. Zápas sa aj vďaka nešťastnému momentu nášho hráča skončil remízou 1:1, čo malo za následok to, že sa Škrtelov tím nedostal na čelo tureckej ligy.

Čo mu presne napísal?

Najprv treba odokryť identitu autora nechutnej správy, ktorú poslal priamo Martinovi. Ide o Srba Maria Gavraniča, ktorý zašiel poriadne ďaleko.

„Hlúpe skorumpované hov*o. Dúfam, že tvoj syn dostane koronavírus a skape ako hov*o. Zaslúžiš si smrť!“ stálo v správe od fanúšika.

Našťastie sa ku rovnakému metru neznížil Škrtel, ale s rozumnou dávkou irónie, ale aj hnevu mu odpísal toto: „Hádam tvoji rodičia môžu zbadať, akého človeka z teba vychovali, hanba ti!“

Správu od Srba a reakciu Martina, NÁJDETE v GALÉRII!

Hnusný odkaz Škrtelovi
5
Galéria
Zdroj: instagram
View this post on Instagram

Family Sunday ❤️

A post shared by Martin Skrtel OFFICIAL (@martin37skrtel) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM