Rastislav Búgel Ostatné športy Politika

ŠKANDÁL Matovičovho poslanca! Na Fight Night Challenge KOPAL ležiaceho zápasníka, VIDEO

Slovenský boxer a zároveň aj parlamentný poslanec lieta v problémoch. Uniklo video, ako počas Fight Night Challenge 6 kope do bezbranného ležiaceho zápasníka.

Ilustračný obrázok k článku ŠKANDÁL Matovičovho poslanca! Na Fight Night Challenge KOPAL ležiaceho zápasníka, VIDEO
Zdroj: TASR/Jakub Kotian , Facebook.com/Tomáš Holkovič

Bratislavská TIPOS aréna si v nedeľu užila niekoľko zápasov počas Fight Night Challenge 6. Zaujímavé výkony však zatienil jeden moment, ktorý so športom nemá nič spoločné.

Jedným zo zápasov, ktorý lákal divákov, bol súboj Pavla Hariho Vaška a Jána Murčina. Zápas rozhodca predčasne ukončil, keď Pavol Hari Vaško opakovane udrel svojho súpera lakťom, čím porušil pravidlá.

Pustil sa do ležiaceho zápasníka

Keď Vaško v rohu ringu spadol na zem, začali sa diať veci. Do ringu okamžite „vletel“ tím Jána Murčina. Medzi jeho členmi bol aj Viliam Tankó, ktorý je poslancom Národnej rady SR.

Ležiaceho Pavla Heriho Vaška kopol a odtrhnúť ho musel až člen realizačného tímu, ktorý ho dokonca chytil pod krk.

„Samotná FNC priznala, že tento incident nemá obdobu a budú z toho vyvodené dôsledky,“ informoval portál Šport24.sk.

Poslanec sa kajá

Na internet sa dostalo video incidentu a krátko po jeho zverejnení si poslanec Matovičovho klubu Slovensko sypal popol na hlavu.

„Víkendová udalosť ma veľmi mrzí a chcem sa úprimne ospravedlniť všetkým, ktorých sa to nejakým spôsobom týka. Akcia vyvolala reakciu, moje konanie však bolo sekundárne. Prevládli emócie nad ráciom,“ napísal Viliam Tankó.

Slovenský boxer a zároveň aj politik pokračoval: „Áno, som športovec, som poslancom NR SR, ale tiež som iba človek, ktorý koná emocionálne. Človek omylný, ktorý si zároveň chybu dokáže priznať. Takéto správanie naďalej odsudzujem a neopodstatnené násilie nemá v mojom živote miesto.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Poslanec hnutia SLOVENSKO Vilo Tanko dnes kopal do ležiaceho človeka na športovej akcii FNC Očividne neudržal spolu s...

Posted by Tomáš Holkovič on Saturday, April 20, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM