TOS Lifestyle

Skrášlená modelka odhovára od zákrokov mladé ženy: Všetky vyzerajú rovnako, ako MIMOZEMŠŤANIA

Modelka a televízna osobnosť sama chodila pod nôž kvôli vidine krajšieho tela. Teraz odhovára od skrášľujúcich zákrokov mladé ženy a trvá na tom, že nie je pokrytec.

Ilustračný obrázok k článku Skrášlená modelka odhovára od zákrokov mladé ženy: Všetky vyzerajú rovnako, ako MIMOZEMŠŤANIA
5
Galéria

Hovorí vám niečo meno Katie Price? Táto 45-ročná anglická fotomodelka a televízna osobnosť bola v časoch svojej najväčšej slávy snom mnohých mužov aj v našich končinách. Známa bola pod prezývkou Jordan.

Vo svojom živote podstúpila nejedno „vylepšenie“ svojho zovňajšku. Teraz však pred tým vystríha mladé dievčatá a nie je podľa nej nič horšie, ako keď 20-ročné ženy podstupujú skrášľovacie zákroky.

Všetky vyzerajú rovnako

Trvá pritom na tom, že nie je pokrytec. „V dvadsiatke som to nerobila. S tvárou som začala až po štyridsiatke. Nechala som si zväčšiť prsia, ale bez vyplní. Myslím si, že v dnešnej dobe všetky vyzerajú ako mimozemšťania,“ cituje celebritu server BBC.

Všetky dievčatá teraz podľa jej slov vyzerajú nielen ako mimozemšťania, ale aj rovnako. Navyše na základe vlastných skúseností tvrdí, že operácie jej zabrali množstvo času, keďže zotavovanie sa z nich trvá.

„Niekedy sa pozriem do zrkadla a poviem si, och, pozerajú ľudia na mňa preto, že vyzerám umelo alebo preto, že vyzerám dobre?“ vysvetľuje ďalej.

Za toto môžu zlé rozhodnutia?

Známa Angličanka v posledných rokoch odkrýva svoj osobný život, vrátane fungovania so svojím postihnutým synom Harveym. Pre BBC natočila sériu dokumentárnych filmov o jeho živote s autizmom a zriedkavou genetickou chorobou Prader-Williho syndróm.

V júli 2023 Price vyhlásila, že jej bola diagnostikovaná porucha pozornosti s hyperaktivitou a práve to stojí podľa nej za mnohými zlými rozhodnutiami, ktorá v živote urobila.

Foto: archív

Britská fotomodelka Katie Price
5
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM