Magazín

Skrytá FINTA supermarketov? Mladík objavil v regáli s tovarom tajnú ZÁSUVKU, VIDEO

Zákazník našiel skrytú zásuvku, o ktorej nemá množstvo ľudí ani tušenia. Jeho video sa rýchlo šíri internetom.

Ilustračný obrázok k článku Skrytá FINTA supermarketov? Mladík objavil v regáli s tovarom tajnú ZÁSUVKU, VIDEO
Zdroj: instagram.com/kyrannijja

Niekedy máme tie najskrytejšie miesta rovno pod nosom. Presvedčil sa o tom aj istý mladík, ktorý jedno také našiel na vskutku nezvyčajnom mieste – na predajnej ploche v supermarkete. Jeho krátke video sa ihneď začalo šíriť internetom a vyvolalo lavínu reakcií. Čo je na ňom?

Skrytá funkcia

Ako pripomína The Sun, mladík poukázal na skrytú funkciu regálov. Supermarkety pritom nechcú, aby o nej zákazníci vedeli. „Dovoľte mi ukázať vám malý life hack life (zlepšovák či trik, poz. red.) vo vnútri obchodu,“ povie mladík s prezývkou Kyran v úvode videa a hneď potom sa pristaví k regálu s malinovkami.

Vo videu si následne čupne, načiahne ruky až na spodok police a následne ju k sebe pritiahne – naraz sa pred ním otvorí skrytá zásuvka. Mladík v nej nájde poukladané limonády. VIDEO nájdete TU.

Na čo má slúžiť?

„Ak je tovar vypredaný v regáloch, majú tu zásoby, viete,“ vysvetľuje Kyran na svojej sociálnej sieti TikTok. Vo videu počuť, ako ho hneď potom napomenie predavač, aby zatvoril späť zásuvku. „Áno, prepáčte, práve si beriem limonádu,“ odpovedal so smiechom práve vtedy, keď sa snažil situáciu napraviť.

„No, aspoň poznáme ich tajomstvo,“ napísal mu pod video jeden z používateľov. „Pracujem v obchode, prosím, nerobte to,“ ozval sa ďalší. Iní sa zhodli na tom, že tieto zásuvky by sa nemali používať na skladovanie tovaru ale mali by slúžiť na odkladanie čistiacich prostriedkov.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM