Zo Slovenska

Skvelá práca hasičov: Požiar v Rovinke majú pod kontrolou a už sa NEROZŠIRUJE

Bratislavskí policajti upozornili, že Majerská ulica zostáva uzavretá na nevyhnutne potrebný čas.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá práca hasičov: Požiar v Rovinke majú pod kontrolou a už sa NEROZŠIRUJE
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Rozsiahly požiar, ktorý vypukol vo štvrtok ráno v areáli firmy na Majerskej ulici v Rovinke v okrese Senec, sa podarilo lokalizovať. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Prezídia HaZZ Katarína Križanová.

„Hasičom sa požiar skladu v Rovinke podarilo dnes krátko pred 17.00 hod. lokalizovať. Požiar je pod kontrolou a nerozširuje sa. Hasiči momentálne vykonávajú likvidačné práce, rozoberajú zrútenú konštrukciu haly, vyhľadávajú a dohášajú skryté ohniská,“ uviedla Križanová. Predmetná udalosť je podľa polície v štádiu vyšetrovania.

Apel na vodičov

Bratislavskí policajti upozornili, že Majerská ulica zostáva uzavretá na nevyhnutne potrebný čas.

„Hlavná ulica bude priebežne uzatváraná podľa potrieb príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s technikou,“ ozrejmila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Dodala, že polícia bude na mieste aj naďalej usmerňovať dopravu. „Apelujeme na vodičov, aby sa pri prejazde uvedeným úsekom riadili ich pokynmi a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy,“ podotkla.

V Rovinke vypukol požiar v areáli firmy na Majerskej ulici ráno. V zasiahnutých skladoch horelo 700 ton plastov a 1500 drevených paliet. Zasahovalo tam vyše 180 hasičov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM