han Magazín Ona

Slovenské ženy sú POBÚRENÉ: Majiteľka salónu sa pustila do dám plnších tvarov!

Zdá sa, že ani počas pandémie a lockdownu nie je núdza o škriepky na sociálnych sieťach. Dokonca sa do nich zapojili aj známe osobnosti. Za všetko môže ostré vyjadrenie.

Ilustračný obrázok k článku Slovenské ženy sú POBÚRENÉ: Majiteľka salónu sa pustila do dám plnších tvarov!
5
Galéria

O pobúrenie sa postarala Michaela Rujáková, ktorá je vizážistkou a majiteľkou kozmetického salónu, kde sa chodia skrášľovať viaceré známe slovenské ženy.

Čo napísala?

"Na Instagrame alebo aj všeobecne by sa mali ukazovať len ženy, ktoré majú dobré postavy. Lebo pozerať sa na nechutné a nakysnuté mľandravé telá je viac odpudivé ako ošmatlané boty,“ napísala tmavovláska na sociálnu sieť, čím nahnevala mnohé ženy. K takým sa zaradila napríklad uznávaná speváčka Celeste Buckingham, ktorá mimochodom, patrí ku jej klientkam.

"Toto ma veľmi sklamalo, asi tam už nie som vítaná. Pretože podľa tohto vyjadrenia také baby, ako som ja, by si nemali dávať fotky na Instagram. Asi by som sa nemala ukazovať verejne, keďže nemám pevné telo a prezentujem sa prirodzená a sebavedomá,“ ohradila sa Celeste na svojom profile.

Reakcie žien

Nielen pre 25-ročnú Celeste je také vyjadrenie neprimerané, ale aj iné ženy také nemiestne a povrchné vyjadrenie pobúrilo a rozhorčilo. " ," ostro vystúpila v statuse na Facebooku aj populárna stránka Nas.atá žena. Vizážistka sa síce neskôr snažila v ďalšom príspevku na Instagrame svoje prvotné vyjadrenie vysvetliť, no príliš nepochodila.

„Krása nie je len o výzore. Skutočná krása sa vždy ukáže tým, ako sa človek chová a aký je zvnútra,“ dodala Celeste, ktorej názor zdieľa väčšia žien a takisto aj mužov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Vizážistka rozpútala peklo medzi ženami
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM