han Zo Slovenska

Slovenskí konšpirátori spojili KOLAPS futbalistu Eriksena s očkovaním: KRUTÝ omyl!

V sobotu celý svet zmeravel, keď počas futbalového zápasu majstrovstiev Európy skolaboval Dán Christian Eriksen. Našťastie sa ho podarilo oživiť. Ak tak sa z toho stal hoax!

Ilustračný obrázok k článku Slovenskí konšpirátori spojili KOLAPS futbalistu Eriksena s očkovaním: KRUTÝ omyl!
15
Galéria
Zdroj: TASR/AP

„Po srdcovom kolapse Christiana Eriksena vo včerajšom zápase Dánska s Fínskom začala aj slovenská dezinformačná scéna šíriť klamstvá o tom, že k hororovým udalostiam došlo pre vakcináciu dánskej hviezdy proti ochoreniu COVID-19,“ píše polícia na Facebooku.

Polícia však správu o tom, že príčinou odpadnutia bola vakcína, vyvrátil. Potvrdil to aj generálny riaditeľ talianskeho klubu Inter Miláno Giuseppe Marotta, čiže Eriksenovho zamestnávateľa.

„Eriksen nemal COVID-19 a nebol ani na očkovaní,“ informoval riaditeľ talianskeho veľkoklubu.

Rada polície

„Už sme o tom písali asi miliónkrát, ale budeme to opakovať do nemoty. Schválené vakcíny sú jediná cesta von z pandémie a aj pokročilá vakcinácia je jedným z hlavných dôvodov, prečo sa futbalové EURO hrá a milióny Európanov si príde na svoje. Vakcíny prešli prísnymi mechanizmami kontroly Európskej liekovej agentúry a ich benefity extrémne vysoko prevyšujú riziká,“ píše polícia na konte Facebooku Hoaxy a podvody.

Ďalšie aktuálne témy

SLOVENSKÍ KONŠPIRÁTORI DAJTE SI POHOV, FUTBALOVÉ EURO NÁM VAŠIMI KLAMSTVAMI NEPOKAZÍTE: CHRISTIAN ERIKSEN NESKOLABOVAL...

Posted by Hoaxy a podvody - Polícia SR on Sunday, June 13, 2021
FOTO: Eriksena oživovali, zápas Dánsko - Fínsko prerušili
15
Galéria
Zdroj: TASR/AP
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM