han Magazín

ŠOK na Instagrame: Kráska zo Slovenska prišla o účet, kde mala 2,2 miliónov sledovateľov!

Žiadna iná Slovenka sa na sociálnej sieti Instagram nemohla pochváliť tým, že mala toľko sledovateľov. Lucia Lachkovič Javorčeková ich mala cez 2 milióny, ale prišla o nich!

Ilustračný obrázok k článku ŠOK na Instagrame: Kráska zo Slovenska prišla o účet, kde mala 2,2 miliónov sledovateľov!
6
Galéria

Pôvabná dlhovláska mala vo svojom profile množstvo fotografií, ktoré jej vyniesli nemalé zisky. Ako influencerka s takým počtom sledovateľov nemala totiž núdzu o príjmy z Instagramu.

Magická méta

Pre Slovenky, ktoré sa propagujú na sociálnych sieťach, je prekonanie dvojmiliónovej hranice „followerov“ často nedosiahnuteľná méta. Lucii sa to ako jedinej žene zo Slovenska podarilo. Jej účet si označilo vyše 2,2 milióna sledovateľov. Pred desiatimi rokmi tam zavesila prvú fotku a začal sa jej rýchly posun smerom ku sláve.

Najprv uverejňovala fotografie s dcérkou, potom nasledovali rôzne platené spolupráce a Lucia neváhala pridávať aj odvážnejšie zábery. Veľmi dobre vedela, čo sa ľuďom páči a jej kariéru nemalo čo zastaviť.

Jej krásne telo, zaoblené krivky a nádhernú tvár však predsa len „stopli“. Instagram má pravidlá, ktoré zrejme Slovenka porušovala častejšie, ako mala. Na jej fotky, ktoré často odhaľovali oveľa viac, ako sa patrí, teraz môžu jej fanúšikovia zabudnúť. Jej účet je totiž zmazaný!

Už má nový

Lucia na nepríjemnosť zareagovala okamžite. Založila si druhé konto, ktoré sa už začína tiež plniť jej fotkami a utešene pribúdajú aj sledovatelia. „Nová kapitola. Čas na zasiatie semien učenia pre mňa a vás,“ napísala Lucia na svojom novom profile.

Zdá sa, že jej nový účet bude už o niečo viac „slušnejší“, čo sama modelka v príspevku aj uviedla: „Chcem do svojho nového profilu pozvať len ľudí s dobrým srdcom a čistými úmyslami. Vitajte.“

Ďalšie aktuálne témy

Najsledovanejšia influencerka prišla o účet na Instagrame
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM