Aktualizované Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

ŠOK v jednej z nemocníc: Dcéra prišla za mamou a ONEMELA, všade krv a výkaly!

Dcéra pacientky vraj našla svoju hospitalizovanú matku v mimoriadne nedôstojnom stave. Nemocnica to ale vidí inak.

Ilustračný obrázok k článku ŠOK v jednej z nemocníc: Dcéra prišla za mamou a ONEMELA, všade krv a výkaly!
Zdroj: Pexels.com

Vo facebookovej skupine Nekŕmte nás odpadom Slováci anonymne zverejňujú svoje nepríjemné skúsenosti z rôznych úradov, inštitúcií, obchodov a služieb. Najnovšie vyvolal vlnu reakcií príspevok o skúsenosti zo žilinskej nemocnice.

Aktualizované 21:04 Sťažovateľka, ktorá neskôr svoj status stiahla, v ňom opisuje nedôstojný stav, v akom našla svoju matku na internom oddelení. Pod statusom plným emócií sa začali hromadiť komentáre a zareagovala aj samotná nemocnica.

Krv bola všade

„Predstavte si, že prídete do nemocnice na návštevu za svojou mamou a nájdete ju na posteli ležať s krvavými rukami v špinavom fľakatom krvavom pyžame na špinavej fľakatej krvavej posteli, prikrytú perinou s veľkými žltohnedými fľakmi. Na zemi zhúžvané krvavé vreckovky. A na posteli vidíte zaschnuté krvavé stekance. Z nočného stolíka pri posteli vychádza neskutočný zápach a tam nájdete poskladaný uterák, v ktorom sú zvyšky zo stolice a špinavý toaletný papier,“ píše dcéra pacientky.

Žena ďalej opisuje, ako svoju mamu sama odviezla na vozíčku, osprchovala ju a prezliekla. Personál požiadala o čistú posteľnú bielizeň, prikrývka však zostala pôvodná, so spomínanými fľakmi.

„A ja sa pýtam, ako je možné, že vrchné sestry, lekári, primár na internom oddelení v Žiline dopustia, aby sa sestričky a sanitári takto správali k pacientom,“ uzatvára.

K situácii sa vyjadrila aj nemocnica, tá ale celý incident vidí inak. Čítajte na ďalšej strane.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM