han Ostatné športy

ŠOK zo sveta MMA: Zápasník Štrbák dostal na tréningu INFARKT a bojuje o život!

V utorok sa na tréningu v bratislavskej Octagon Fighting Academy (OFA) odohrala neočakávaná dramatická udalosť. Šampión mnohých organizácií a vyzývateľ v Oktagon MMA Miroslav Štrbák dostal infarkt.

Ilustračný obrázok k článku ŠOK zo sveta MMA: Zápasník Štrbák dostal na tréningu INFARKT a bojuje o život!
7
Galéria

Túto informáciu ako prvý priniesol portál Šport.sk. Neskôr to potvrdil aj tréner 32-ročného zápasníka Ilja Škondrič. Štrbák mal skolabovať počas tréningu, kde mu bola poskytnutá okamžitá prvá pomoc.

Následne bol bývalý vyzývateľ v MMA prevezený záchrankou do nemocnice.

Slová manažérky

„Mirko je momentálne v stabilizovanom stave v nemocnici. Všetci dúfame, že sa z toho dostane bez následkov,“ uviedla pre spomínaný web manažérka zápasníka Nina Sedláková. Kvôli citlivým informáciám už viac nechcela konkretizovať.

Podľa viacerých dostupných zdrojov, na ktoré sa odvoláva aj Šport.sk, mal Miroslav v minulosti prekonať jeden menší infarkt. Aktuálne sa má Štrbák nachádzať v umelom spánku a vo veľmi vážnom stave bojuje o život.

Dokonca portál Czechfighters informuje o tom, že Štrbák celý týždeň pracoval na stavbe. „V nedeľu regeneroval v saune a potom včera si počas bežného tréningu techniky odrazu sadol a zastavilo sa mu srdce. Potom bola dlhá resuscitácia a prevoz do nemocnice, kde ho ešte asi tak dva dni budú držať v umelom spánku. Aké budú ďalšie prognózy sa uvidí až po prebudení,“ píše Czechfighters.

Konšpirácie s očkovaním

Takmer okamžite po zverejnení správy sa začali sociálnymi sieťami šíriť rôzne nepotvrdené informácie o tom, že infarkt nastal v dôsledku očkovania na COVID-19. Takéto komentáre však zaváňajú hoaxom, čo je však na Slovensku v posledných týždňoch už priam „tradíciou“.

Aj nedávno zosnulý moderátor Julo Viršík bol niektorými jedincami spájaný ako ten, ktorý zomrel na následky vakcíny. Pitva však takúto spojitosť vylúčila.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Šampión Štrbák skolaboval na tréningu
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM