TOS Zo zahraničia

ŠOKUJÚCI prípad: Matke počas pohrebu jej 14-ročného syna zazvonil telefón, bol to ON!

Žena najprv prežívala tú najväčšiu možnú bolesť. Pri rakve oplakávala smrť svojho dieťaťa. Potom prišiel neuveriteľný šok.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCI prípad: Matke počas pohrebu jej 14-ročného syna zazvonil telefón, bol to ON!
Zdroj: Pixabay.com , Pixabay.com

Všetko sa to začalo 15. októbra. V meste La Entrada v Hondurase sa našlo mŕtve telo tínedžera. Viaceré strelné poranenia na hlave a krku doslova znetvorili tvár.

Členovia rodiny napriek tomu identifikovali 14-ročného Osmana. Uistila ich jazva po popálení na ruke. Polícia im telo prepustila.

Ten najlepší šok

Ako informoval server The-express.com, rodina nariekala pri jeho rakve, keď matke chlapca zazvonil telefón. Ozval sa Osman! Prostredníctvom videohovoru ho všetci videli na vlastné oči.

Aj keď sa to zdá byť „príliš“ aj na scenár filmu, nešlo o žiadny vtip a ani o prácu umelej inteligencie. Bol to naozaj on, Osman. Zistilo sa, že rodina urobila chybu pri identifikácii.

Kto ležal v rakve?

Chlapec sa pred niekoľkými týždňami rozhodol odísť do USA a počas telefonátu sa nachádzal na hraniciach medzi Guatemalou a Mexikom.

Kto ale bol potom v rakve? Išlo o iného nezvestného tínedžera, Jimmyho. „Pravdou je, že sa podobajú. Boli sme zmätení a polícia tiež,“ poznamenala pre honduraské médiá šťastná matka Osmana.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM