Webnoviny - Svet

Spears odmieta obvinenia zo sexuálneho obťažovania

WEBNOVINY.SK

Britney Spears Foto: SITA/AP BRATISLAVA 9. septembra (WEBNOVINY) – Americká speváčka odmieta obvinenia zo strany jej bývalého ochrankára Fernanda Floresa, ktorý na ňu v stredu podal žalobu a obvinil ju zo sexuálneho obťažovania a zámerného spôsobovania emocionálnej ujmy. Podľa vyjadrení, ktoré uverejnili na oficiálnej webovej stránke popovej divy, Spears aj jej právnici očakávajú, že prípadom sa súd odmietne zaoberať a zamietne ho. Prvé vypočúvanie je naplánované na január.

Flores, ktorý u popovej divy pracoval od februára tohto roku, tvrdí, že 28-ročná interpretka hitov ako Oops!…I Did It Again či Womanizer, sa pred ním odhaľovala a niekoľkokrát pred ním mala sexuálny styk. Nevhodne sa mala správať aj pred synmi, mala pred nimi napríklad nadávať. Počas pobytu v hoteli v kalifornskom meste Anaheim sa vraj hlasno oddávala sexuálnym radovánkam, pričom jej deti boli spolu s ňou v apartmáne. V žalobe sa neuvádza, či to deti videli. Podľa webovej stránky TMZ.com si raz od ochrankára vypýtala opasok a následne ním udrela syna. Okrem toho mala synov kŕmiť krabím mäsom, aj keď vedela o ich silnej alergii. Keď im potom prišlo zle a zvracali, nechcela vraj vyhľadať lekársku pomoc. Fernando Flores žiada náhradu bližšie neurčených škôd. Flores taktiež podal žalobu na bývalého zamestnávateľa, ktorý mal ignorovať jeho sťažnosti na údajné konanie speváčky.

Speváčky sa zastal jej bývalý manžel Kevin Federline. Jeho právny zástupca Mark Vincent Kaplan pre agentúru AP povedal, že Floresove obvinenia skúmali už predtým, no podľa vyšetrovateľov nebolo potrebné zasiahnuť. Obvinenia z nevhodného správania voči deťom označil za nepodložené a motivované peniazmi. „Je presvedčený, že obvinenia sú výsledkom ekonomických motívov,“ vyjadril sa Kaplan. Súd po rozvode Federlinea a Spears zveril starostlivosť o synov Seana Prestona a Jaydena Jamesa otcovi, matka má právo na pravidelné stretávanie sa s nimi. Ako Kaplan dodal, ak by Federline veril tomu, že deti sú v nebezpečenstve, okamžite by zakročil. Upozornil, že žaloba krátko pred podaním prenikla do internetových médií. „Myslím si, že načasovanie a povaha obvinení hovoria za seba,“

Informáciu zverejnili agentúry AP, Reuters a webové stránky www.people.com a www.tmz.com.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM