Magazín

Stal sa MILIONÁROM vďaka svojej babičke: Najlepšiu RADU o peniazoch dostal od nej ako 7-ročný!

Davidovi Bachovi zmenila život starká. Motivovala ho a ukázala mu cestu, ako zbohatnúť.

Ilustračný obrázok k článku Stal sa MILIONÁROM vďaka svojej babičke: Najlepšiu RADU o peniazoch dostal od nej ako 7-ročný!
Zdroj: instagram.com/davidlbach

David Bach je úspešným milionárom a zakladateľom spoločnosti AE Wealth Management. Američan vďačí za rozbeh svojho biznisu svojej starej mame. V detstve mu ukázala smer a pomohla s prvým krokom. Aké je jeho know-how?

Najlepšia rada

Svoju prvú akciu vlastnil ako malý chlapec. „Najlepšia rada, akú som kedy v súvislosti s peniazmi dostal, prišla od mojej babičky Rose Bachovej. Pomohla mi kúpiť moje prvé akcie v siedmich rokoch spoločnosti McDonald’s a v podstate ma naučila lekciu, ktorá zmenila môj život,“ povedal pre CNBC.

Starká mu vysvetlila, že na svete sú tri typy ľudí: „Tí, ktorí prídu do McDonald’s a stravujú sa tu, ako ty teraz, a míňajú peniaze. Tí, ktorí tu pracujú za minimálnu mzdu a tí, ktorí do spoločnosti investujú. Investori bohatnú.”

Rose Bachova neostala len pri slovách a kúpila vnukovi prvé akcie. „Tento zážitok z myslenia ako investora, ktorý začal vo veku siedmich rokov, zmenil celý môj život,“ pripomenul podnikateľ.

Akú radu má milionár a autor niekoľkých svetových bestsellerov? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM