han Magazín

Štedré výhry v očkovacej LOTÉRII: Piati súťažiaci si rozdelili takmer MILIÓN! FOTO

Jubilejná časť! Štátna očkovacia prémia s názvom Byť zdravý je výhra sa na RTVS vysielala po desiatykrát. A stálo to za to! Výhercovia si rozdelili viac ako 800-tisíc eur!

Ilustračný obrázok k článku Štedré výhry v očkovacej LOTÉRII: Piati súťažiaci si rozdelili takmer MILIÓN! FOTO
5
Galéria

Ďalšie aktuálne témy

Štátna lotéria patriaca pod rezort ministerstva financií sa v sobotu (16.10.) vysielala na RTVS v priamom prenose po desiaty raz. Prvý diel sa uskutočnil v nedeľu 15. augusta. Práve posledný deň týždňa bol časom, kedy si zaočkovaní Slováci mohli prilepšiť svoje bankové kontá.

Nový čas

Od minulého týždňa sa však lotéria vysiela v sobotu večer, pretože vedenie RTVS uprednostnilo na nedeľný večer pekársku šou Pečie celé Slovensko. „RTVS od 10. októbra prinesie na obrazovkách Jednotky novú pekársku šou Pečie celé Slovensko. Jej štart sme dlhodobo plánovali na tento dátum, ešte v čase, predtým ako RTVS začala vysielať reláciu Byť zdravý je výhra, známu aj pod názvom Očkovacia prémia,“ informovala hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

Veľká výhra

Aj jubilejnú časť moderovala dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Tak ako tomu bolo v predošlých dieloch, aj teraz sa žrebovali piati súťažiaci. O napínavý úvod sa postarala čiastka 300-tisíc, ktorá bola pripravená pre prvého vylosovaného. Samozrejme, po zodvihnutí telefónu musel povedať aj správne heslo.

Šťastie sa usmialo na pána Pavla z Partizánskej Ľupče, ktorý v časovom limite splnil všetky podmienky a mohol sa tešiť z vysokej výhry, ku ktorej mu pribudla aj automatická výhra tisíc eur.

Komu sa podarilo ešte vyhrať vysoké sumy, sa dočítate na ďalšej strane.

Sledujete pravidelne priame prenosy očkovacej lotérie?

Očkovacia lotéria a jej desiata časť
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM