TOS Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Francúzske médiá si tvrdo podali Škriniara, bude z neho PROBLÉM pre Paríž?!

Parížsky PSG aj s Milanom Škriniarom v zostave prehral a vo veľkom si to zlízol práve Slovák. Ten schytal riadne tvrdé slová!

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Francúzske médiá si tvrdo podali Škriniara, bude z neho PROBLÉM pre Paríž?!
Zdroj: TASR/AP

„Takýmto tempom sa zo Slováka stane skutočný problém. Proti Nigérijčanovi prehrával súboje jeden na jedného. Hráči Nice si užívali jeho pomalosť a neohrabanosť. Pod tlakom je zraniteľný," aj týmito slovami ohodnotil výkon Škriniara prestížny francúzsky denník L´Equipe.

Podľa týchto Francúzov bol výkon Slováka doslova katastrofálny a dostal najnižšie hodnotenie spomedzi všetkých hráčov parížskeho tímu, len 3 z 10.

Píšu o tom aj v Taliansku

Aby toho nebolo málo, tak trochu škodoradostne zaujalo hodnotenie francúzskych médií aj v Taliansku, kde slovenský obranca pred presunom do Paríža hrával a jeho odchod mu tam mnohí nevedia zabudnúť.

„Milan Škriniar sa ocitol v pozornosti francúzskej tlače po porážke PSG proti Nice, pričom Slovák urobil v zápase viacero chýb. L'Equipe ho ohodnotil trojkou, pričom ho opísal ako pomalého a nemotorného pri súperových útočníkoch. A ak bude takto pokračovať, môže sa stať veľkým problémom pre svojich spoluhráčov,“ zhrnul napríklad taliansky futbalový server Calcionews24.

Zlý začiatok sezóny

Paríž PSG začal novú sezónu s poriadne obmeneným kádrom, no zatiaľ to zďaleka nie je ideálne. Hlavný ašpirant na titul má z piatich zápasov len osem bodov a v tabuľke mú patrí piata priečka.

Práve od Slováka Milana Škriniara sa očakáva, že bude plniť úlohu jednej z hlavných opôr zadných radov a zrejme aj kvôli týmto veľkým očakávaniam schytal Milan poriadnu kritiku. Verme, že po nej neutrpí jeho sebavedomie a v krajine galského kohúta všetkým ukáže, že na to má.

Už v utorok, ak dostane od trénera šancu, sa bude môcť ukázať v lepšom svetle v zápase Ligy majstrov proti Borusii Dortmund.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM