TOS Svet Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková stále býva s exmanželom! Sú opäť spolu?

Slovenka Adriana Sklenaříková s exmanželom otvorene prehovorili vo francúzskej televízii o svojom súkromí. Prečo stále bývajú pod jednou strechou?

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková stále býva s exmanželom! Sú opäť spolu?
Zdroj: instagram.com/adrianakarembeusklenarikova

Adriana Sklenaříková a už jej bývalý manžel Aram Ohanian sa otvorili televízii TF1 v najnovšom vydaní relácie 50' Inside.

Pre krásnu Slovenku to bol druhý rozvod v živote. A hoci ho verejnosti oznámila na Instagrame s ťažkým srdcom, nepovažuje ho za zlyhanie a roky strávené s exmanželom rozhodne neľutuje.

Pod jednou strechou

S otcom svojej dcérky udržiava veľmi dobrý vzťah. A to až tak, že stále žijú pod jednou strechou!

„Bývalý pár totiž väčšinu roka žije v luxusnom hoteli v Marakéši, ktorý vlastnia. Adriana býva na prvom poschodí, zatiaľ čo Aram obýva prízemie. Modelka a podnikateľ to robia pre blaho svojej dcéry, ktorá má len 5 rokov,“ popisuje portál Femmeactuelle.fr, čo zaznelo v televízii.

Ako to oznámili dcére?

Naďalej tak trávia čas ako rodina. Adriana sa vrátila aj k samotnému rozvodu a k tomu, ako to oznámila dcérke. „Vysvetlila som Nine, že mama a otec sa už nemilujú, ale že ju máme veľmi radi a že sa nič nezmenilo, že sme stále rodina.“

Slovenka tvrdí, že si užívajú chvíle spolu, aj keď už netvoria pár. „Chýba nám, že na seba nekričíme,“ zavtipkovala Sklenaříková.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM