rbt Svet Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Neuveriteľný prípad! Slovák manželku pristihol pri nevere cez baby monitor

Nahnevaný Slovák naháňal milenca svojej ženy s nožom v ruke, podľa súdu si musí odpracovať 120 hodín verejnoprospešných prác.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Neuveriteľný prípad! Slovák manželku pristihol pri nevere cez baby monitor
Zdroj: unsplash.com

Muž pôvodom zo Slovenska prichytil vo Veľkej Británii svoju manželku, ako ho podvádza s milencom. „Pomohol mu k tomu detský monitor v spálni,“ informuje Daily Mail.

Marek Fecko bol v práci, keď mu zariadenie poslalo upozornenie. V mobile však nepočul plačúce dieťa, ale manželku, ako ho podvádza.

Otočila baby monitor smerom k stene, ale zabudla vypnúť zvuk,“ informuje denník.

Fecko sa okamžite vybral domov, kde našiel milenca zamknutého v aute. „Zabijem ťa!“ kričal podvedený Slovák a oháňal sa veľkým nožom na muža, ktorý bol jeho kolegom v práci.

Na súde sa priznal

Podvedený muž sa na súde priznal k výtržníctvu. „Samozrejme, boli ste zničený a nahnevaný z tohto činu nevery. Napokon, boli ste manželmi jedenásť rokov a mali spolu rodinu," povedal Feckovi počas pojednávania sudca Nicholas Barker.

Podvedený manžel vedel o afére už päť mesiacov, ale čakal, aby milencov pristihol priamo pri čine.

Mužovi, ktorý sa do Británie presťahoval zo Slovenska pred dvanástimi rokmi, súd nariadil 120 hodín verejnoprospešných prác. Zároveň má ročný zákaz priblíženia sa k bývalému kolegovi, milencovi jeho ženy.

Neprehliadnite:

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM