Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Rytmus má obrúčku za tisíce eur

Známy slovenský raper sa cez víkend oženil so svojou láskou Jasminou Alagič a stali sa z nich pán a pani Vrbovskí. Na sociálnej sieti sa, prirodzene, pochválili aj drahými manželskými obrúčkami.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Rytmus má obrúčku za tisíce eur
Zdroj: TASR

Celebritná svadba sa konala v luxusných priestoroch pezinského zámku a dorazila na ňu smotánka slovenského šoubiznisu. Nevesta bola prekrásna a pod šatami sa jej už črtalo tehotenské bruško. Svadobní hostia sa zabávali do skorých ranných hodín a fanúšikovia sa dočkali aj fotiek na sociálnej sieti, ktoré zverejnili šťastie i zlato čerstvých novomanželov.

Luxusné obrúčky

Zlato je pre raperov povinná výbava a Rytmus sa veľmi rád pýši tým, ako dodržiava toto nepísané pravidlo. Preto na sociálnej sieti zverejnili aj s Jasmínou fotku ich rúk tesne po obrade, na ktorých sa vynímajú zlaté obrúčky. “Ide o prsteň Hermes, ktorý sa predáva za cenu okolo 60-tisíc korún,” píše český portál Blesk, ktorého svadba Rytmusa s Jasminou zaujala.

V prepočte na eurá si tak novomanželia vymenili prstene, z ktorých každý mal hodnotu viac ako 2300 eur. Nevesta si závoj vo vlasoch pripla krásnou tiarou, vďaka ktorej pôsobila skutočne exkluzívne. “Je to krištáľová korunka od Petry Paštékovej, ktorej cena sa pohybuje zhruba okolo 4500 korún,” uvádza nemenovaný zasvetený expert pre Blesk.

Portál dodáva, že materiál na výrobu Jasmininej takmer kráľovskej tiary nebol zvolený náhodne: “Dvojica si vybrala krištáľ, pretože nosí šťastie a lásku.” Žiada sa ešte dodať, že takýto masívny šperk vyrobený zo zlata a drahých kameňov by bol zrejme priveľa aj na Rytmusov rozpočet.

Do roka a do dňa

Český portál si všíma aj to, že dlhoročný partner Dary Rolins a exmoderátorka československej súťaže Superstar skočili do spoločného života naozaj expresne rýchlo. “Od začiatku ich oficiálneho randenia, cez spoločný dom, zásnuby, tehotenstvo a teraz svadbu uplynul rok,” vypočítava Blesk.

Prináša zároveň fotogalériu z veľkolepej svadby. Mladomanželia si želali zachovať súkromie i exkluzivitu prvých záberov a preto vydali prísny zákaz zdieľať fotky zo svadby na sociálnych sieťach. Podľa portálu tento zákaz porušila lekárka Alena Pallová, ktorá v deň sobáša o 17:00 zavesila na Instagram zábery s komentárom “Ideme na to!”

Oficiálne snímky zverejnili až šťastní novomanželia po 20:00 na svojich účtoch na sociálnych sieťach. “Ďakujem Bohu za tento moment,” napísala Jasmina a Rytmus sa vyznal slovami “Čakal som na to celý život.” Tak nech im to vydrží!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM