Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Šikovná mama Sklenaříková si stále vie zarobiť

Aj tesne pred päťdesiatkou a s malým dieťaťom je o ňu stále záujem! Bývalá top modelka Adriana Sklenaříková sa vďaka exkluzívnej zmluve môže aj kúpať v šampanskom.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Šikovná mama Sklenaříková si stále vie zarobiť
Zdroj: Facebook Adriana Sklenaříková

Adriana Sklenaříková je z čisto imidžového hľadiska jednou z najlepších “živých reklám” na Slovensko. Vo Francúzsku je stále veľmi populárna a darí sa jej získavať zaujímavé komerčné spolupráce aj vo veku 48 rokov. To je na bývalú top modelku naozaj úctyhodná kariéra, ktorá sa podarila len máloktorej kráske z modelingového sveta. Adriana podpísala exkluzívnu zmluvu so značkou francúzskeho šampanského vína Maison Tsarine.

Slovenská sexbomba

Francúzsky portál public.fr predstavuje krásnu Slovenku predovšetkým ako špeciálnu vyslankyňu Červeného kríža, ktorému robí tvár už dvadsať rokov. Okrem charity však vo Francúzsku moderuje aj populárnu televíznu reláciu Zázračné schopnosti ľudského tela a má viacero komerčných projektov. Aktuálne jej pribudla aj propagácia francúzskeho šampanského vína Maison Tsarine.

“Mladá mama podpísala zmluvu na reklamnú kampaň. V nej sa objaví za volantom auta, ktoré je napratené škatuľami so šampanským… Slovenská sexbomba nestratila nič zo svojej príťažlivosti ani tesne pred päťdesiatkou a odkedy sa jej splnil sen o materstve má ešte väčšiu radosť zo života,” píše public.fr.

Treba uznať, že Adriana na zverejnenom zábere z reklamnej kampane vyzerá naozaj úžasne. Autori zvolili retro štýl v otvorenom červenom kabriolete, čo krásnej Slovenke mimoriadne pristane.

Večná mladosť

Portál si všíma, že Adriana skutočne žiari, odkedy sa jej narodila dcéra Nina a užíva si materstvo, o ktoré sa dlhé roky neúspešne snažila. Pripomína aj jej staršie vyznanie pre francúzsku tlač, kde sa zdôverila, že tehotenstvo vnímala ako obrovskú a mimoriadnu výhru. “Vôbec to nebolo samozrejmé, bolo to pre mňa ako zázrak,” cituje Adrianine slová.

Krásna top modelka sa priznáva, že sa na dieťa odhodlala príliš neskoro, pretože sa cítila skvele a takmer uverila tomu, že bude navždy mladá. Keď sa začala po štyridsiatke so svojim druhým manželom marockého pôvodu snažiť o potomstvo, zrazu zistila, že aj ona má biologické hodiny, ktoré sú neúprosné. Vďaka modernej medicíne sa jej však podarilo napokon otehotnieť a porodiť zdravú dcérku, ktorá už má dva roky.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

View this post on Instagram

Je suis très fière de vous annoncer que je suis l’ambassadrice de la marque de beauté et soin Innoxa depuis le début de l’année. En tant qu’utilisatrice de produits de maquillage, je recherche toujours ce qui est bon pour ma peau. @innoxa me permet d’allier glamour et soin en proposant des produits cosmétiques respecteux de la peau, même les plus sensibles ! C’est un véritable honneur pour moi d’être égérie de cette marque emblématique de la pharmacie française, prônant la cosmétique positive. Découvrez vite leurs gammes Haute Tolérance pour les yeux, le teint, les ongles, les lèvres et les démaquillants ! Et vous, connaissiez-vous Innoxa ? ☺️ #innoxa #innoxabeauty #maquillage #beaute #beauty #makeup #makeuplover #instamakeup #igmakeup #picoftheday #skincare #routine #makeuproutine @innoxafr

A post shared by Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM