Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková obvinená z nevery

Takúto prosbu zrejme krásna slovenská ex-top modelka ešte nedostala - jej televízny kolega pred kamerou ju požiadal, aby si od neho držala odstup. Dôvodom sú klebety o nevere.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková obvinená z nevery
10
Galéria
Zdroj: Facebook Adriana Sklenarikova

Hovorí sa, že priateľstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Vždy vraj minimálne jednému ide o niečo viac. Veľa ľudí tomu verí aj v profesionálnom živote. Ak sú si dvaja ľudia opačného pohlavia na pohľad blízki, hneď sú na svete špekulácie o ich pomere.

Obzvlášť to platí pre hercov a ľudí z mediálneho sveta, ktorí musia hrať trošku šou pre divákov. Francúzsky portál voici.fr informuje, že Adriana Sklenaříková Karembeu tiež musí veľa vysvetľovať o svojom vzťahu s kolegom Michelom Cymesom.

Podozrivá náklonnosť…

Adriana Sklenaříková je vo Francúzsku známou televíznou tvárou. Už niekoľko rokov moderuje s kolegom Michelom Cymesom reláciu Výnimočné schopnosti ľudského tela na stanici France 2. Klebety o ich možnom romániku sú vo francúzskych médiách už dlhodobo na pretrase:

“Len ťažko skrývajú vzájomnú náklonnosť, či už je to pred kamerou alebo v zákulisí relácie, čo im môže spôsobiť nepríjemnosti v súkromnom živote,” píše voici.fr.

Pridáva slová Adrianinho televízneho partnera Michela o tom, že ho neustále obviňujú, že má s Adrianou intímny vzťah. Pre 62-ročného moderátora a zároveň lekára je to už otravné a stráca trpezlivosť tieto špekulácie neustále vyvracať. Preto sa rozhodol pre rázny krok.

Drž si odstup!

Podľa francúzskeho portálu Michel požiadal svoju krásnu slovenskú kolegyňu, aby si od neho držala väčší fyzický odstup. Adriana je vraj veľmi vrúcna a kontaktná a často sa Michela dotýka a objíma ho. Mnohí si to vysvetľujú tak, že je to prejav ich mileneckého vzťahu.

Akoby nebolo možné moderovať reláciu s osobou opačného pohlavia a nespávať s ňou. Veď je to šialené!” Cituje portál Michelove slová.

Adrianin televízny partner tak po stýkrát zopakoval, že medzi ním a atraktívnou bývalou top modelkou skutočne nič intímne nie je. “Za tie roky, čo spolupracujeme, sme sa stali skutočnými priateľmi a máme sa veľmi radi, ale to je všetko,” zdôraznil Michel. Samotný portál však dodal, že na presvedčenie pochybovačov to zrejme nebude stačiť.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Adriana Sklenarikova
10
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM