TOS Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Slovák bude reprezentovať Česko na svetovej súťaži krásy, ide o známu tvár

Do povedomia verejnosti sa dostal účinkovaním v populárnej reality šou.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Slovák bude reprezentovať Česko na svetovej súťaži krásy, ide o známu tvár
Zdroj: Facebook.com/MisterSupranational

„Adam Sedro je známy vďaka účasti v reality šou Love Island. Potom však dostal ponuku od Taťány Makarenko zúčastniť sa svetovej súťaže Mister Supranational a rozhodol sa ju využiť,“ píše český web Lidovky.cz s tým, že Slovák tak bude reprezentovať Česko na svetovej súťaži krásy.

Chce vyhrať

„Ďalšia nová skúsenosť v mojom živote,“ zareagoval Slovák, ktorý v minulosti žil aj v Nemecku či v Austrálii. Finálový večer ho čaká v júli v Poľsku.

Už niekoľko rokov sa venuje aj modelingu. „Keď som bol v Austrálii, tak som mal zmluvu s jednou modelingovou agentúrou, ale nerobil som to full time a teraz po návrate z Love Islandu sa naskytla táto príležitosť zviditeľniť sa v modelingovom svete,“ berie účasť zároveň ako príležitosť Adam Sedro.

Na margo finálového večera poznamenal, že dá do toho všetko. „Ideme vyhrať tú súťaž,“ dodal s úsmevom.

S Venis sa rozišli

Tomu, či bude modeling jeho hlavná obživa v najbližších rokoch, necháva voľný priebeh a ťažkú hlavu si z toho nerobí. Verí, že v rámci pracovného života sa môže presadiť aj v iných oblastiach, napríklad vďaka jazykom. Plynule hovorí nemecky a anglicky, učí sa ešte aj španielčinu.

V reality šou Love Island sa dal dokopy s Češkou Venis, pričom sa ako pár dostali do finálovej trojky. Adam sa po skončení šou presťahoval z Austrálie za Venis do Prahy, v januári tohto roku sa objavili správy o tom, že sa rozišli.

„Cítili sme, že sa snažíme jeden druhého veľmi meniť. A tá hlavná vec, na čo sme prišli, je tá, že máme každý trošku inú víziu o tom, ako bude vyzerať naša budúcnosť,“ vysvetlila vtedy pre Novu dôvody rozchodu Venis.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM