TOS Zo zahraničia

Svet obleteli bizarné zábery: KURIÉR doručuje balík uprostred veľkej RUKOJEMNÍCKEJ drámy

Ozbrojený podozrivý, ulica plná policajných áut, chaos. Kuriéra ani to neodradilo od toho, aby doslova s nasadením vlastného života, úspešne doručil balík.

Ilustračný obrázok k článku Svet obleteli bizarné zábery: KURIÉR doručuje balík uprostred veľkej RUKOJEMNÍCKEJ drámy
Zdroj: Pixabay.com , TikTok/mlktrk679

V americkom meste Cary v Severnej Karolíne prebiehala policajná akcia. Ako informoval server ABC11, ozbrojený podozrivý sa zabarikádoval v apartmáne, kde držal svojho jedenásťročného syna ako rukojemníka. Akcia trvala takmer celých 24 hodín.

Hviezdou kuriér

Neskôr sa z nej objavilo na internete video, ktoré sa okamžite začalo šíriť rýchlosťou svetla. Jeho hlavnou hviezdou však nie sú špeciálne policajné jednotky a ani podozrivý, ale kuriér Amazonu, ktorý kráča s balíkom pomedzi policajné auta a muži zákona na neho neveriacky pozerajú.

Kuriéra, ktorý sa zjavne rozhodol doručiť balík bezohľadu na okolnosti, až neskôr pri vstupe na strážený pozemok zastaví jeden z členov policajného tímu a balík od neho prevezme. Na konci videa kuriér spokojne odchádza.

Podľa amerických médií pravdepodobne bol príjemca balíka nútený zostať v byte počas prebiehajúcej policajnej akcie.

Článok pokračuje pod videom.

Zdroj: youtube

Odvaha či hlúposť?

„Keď ide o biznis, nič vám nemôže stať v ceste,“ znie titulok k videu, ktoré sa najprv objavilo na TikToku a neskôr sa roznieslo aj po ďalších platformách. V rámci pôvodného zdroja má už takmer 7 miliónov zhliadnutí.

Väčšina komentujúcich obdivuje, ako sa kuriér v tejto nebezpečnej situácii nenechal odradiť, aby balík úspešne doručil. „Milióny svedkov, že bol balík doručený,“ píše jeden z komentujúcich narážajúc na obrovské množstvo zhliadnutí videa.

Vážnosť samotnej akcie však podčiarkuje jej smutný záver. Podozrivý si siahol na život a 11-ročnému chlapcovi ošetrili strelné poranenie. Objavili sa tak aj názory, podľa ktorých to nebol rozumný počin kuriéra.

Titulné foto: ilustračné / printscreen

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM