han Politika

Takto sme lídra Smeru už dlho NEVIDELI: Robert Fico robil KLIKY na ulici! VIDEO

Dostáva sa do formy? Predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico sa nechal natočiť pri cvičení, presnejšie pri "klikovaní".

Ilustračný obrázok k článku Takto sme lídra Smeru už dlho NEVIDELI: Robert Fico robil KLIKY na ulici! VIDEO
Zdroj: Facebook.com/SMER - SD

Dlhoročný popredný politik sa v minulosti prezentoval športovaním, hlavne behaniu. Lenže, už dlhší čas sme Fica v takejto pozícii nevideli. Žeby nastala zmena?

Líder strany Smer sa v posledných dňoch premával po Slovensku, keďže bol na služobnej ceste. Pri jednej zo svojich zastávok na východe krajiny, presnejšie v Prešove, zaujal aj inak ako politikou. „Pred tlačovkou v Prešove Robert Fico nevynechal ani tradičný ranný tréning. Čo zaželal Slovákom sa dozviete vo videu,“ stojí napísané v príspevku na sociálnej sieti strany Smer-SD.

Lapal po dychu

Jeho slová boli zamerané smerom k tým, ktorí podpísali petičné hárky ku predčasným voľbám. Sľubuje im, že túto iniciatívu má v pláne dotiahnuť do zdarného konca. „Trochu sa uvoľnila pandémia, tak mám opäť možnosť cestovať do regiónov za ľuďmi. V každom meste, keď si nájdem pekné miesto, tak si tam chodím zacvičiť. Takisto aj v Prešove,“ hovorí Fico vo videu, v ktorom bol športovo oblečený.

Potom sa už podujal ukázať niekoľko klikov. Vo videu tvrdí, že žije aktívny život a všetkým svojim sympatizantom odkazuje, nech si užijú leto.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Niečo viac z politiky

💪🏻🏃🏻🏋🏻

Posted by SMER - SD on Friday, June 4, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM