han Magazín

Tento seriál už nebude nikdy tým, čím BÝVAL: Zomrela hviezda z Dva a pol chlapa!

Iste poznáte zábavný americký seriál Dva a pol chlapa, ktorý je známy satirickým humorom a výstrelkami každého druhu. Žiaľ, spoza oceána prišla smutná správa.

Ilustračný obrázok k článku Tento seriál už nebude nikdy tým, čím BÝVAL: Zomrela hviezda z Dva a pol chlapa!
4
Galéria

Ten, kto tento seriál sleduje vie, že hlavnou postavou bol Charlie Sheen. Ten stvárnil legendárneho a notorického sukničkára Charlieho Harpera. Lenže, vedľajšia postava v podaní Berty, ktorú stvárnila Concheta Ferrellová, bola tiež unikátna!

Odchod hlavnej postavy

Práve tento kontroverzný umelec sa musel zo seriálu porúčať, preto ho nahradil na niekoľko sérii miláčik žien, Ashton Kutcher. Ten v sitkome stvárnil Waldena Schmidta a tiež „zdedil“ v dome na Malibu Jona Cryera, ktorý pre zmenu hral Alana Harpera.

Mala 77 rokov

Herečka Conchata Ferrellová hrala v seriáli od začiatku až do konca. Nebola tak často na obraze, ale jej hlášky a neodmysliteľný sarkazmus milovali všetci! Inak, táto rola jej v rokoch 2005 a 2007 priniesla nomináciu na Emmy ako herečku vo vedľajšej úlohe.

Charizmatická herečka však zomrela vo veku 77 rokov.

„Sme zarmútení stratou Conchaty a sme vďační za roky, ktoré nás rozosmievala ako Berta. Bude žiť navždy,“ informuje oficiálna stránka Dva a pol chlapa na Facebooku.

Mala zdravotné problémy

Už od minulého roka trápilo herečku zdravie. Mala zápal obličiek, čo neskôr prerástlo do infekcie a ma dlhé týždne skončila na nemocničnom lôžku. Neskôr mala zástavu srdca, a žiaľ bola napojená na prístroje. Informácie z amerických portálov sú, že už s nikým nekomunikovala.

Ako uvádza portál www.deadline.com, zomrela v obklopení najbližších v nemocnici v Los Angeles.

Odkazy do neba

Zo zdrvujúcej správy sú zronení aj jej kolegovia zo seriálu. „Bola to nádherná ľudská bytosť,“ povedal pre portál deadline.com Jon Cryer. „Berta, bola si mojou srdcovkou, bola si dokonalou profesionálkou a skutočnou priateľkou,“ dodal Charlie Sheen.

Zdroj: YouTube.com

We are saddened by the loss of Conchata Ferrell and are grateful for the years she brought us laughs as Berta which will live on forever.

Posted by Two and a Half Men on Tuesday, October 13, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM